Furkanpervin Bayanlar burnum çok tıkalı zor nefes alıyorum başına gelen varmı 27 haftalık gebeyim burun damlası falan kullanan oldumu yatamıyorum😞
kitapkurdu Furkanpervin benim hamileliğimin başından beri var bu sorun. Deniz suyu kullandım bir müddet ama geçici oluyor. En iyisi burun bandı 👍
Leylakidan0 Furkanpervin hamileliğimin başından beri var benimde. Çok doktora da gittim. Kbb uzmanının verdiği sprey dışında kullanma canım. Onu bile 3 gün üst üste kullanmam yasaktı. Burun bandı kullandım aylarca şimdi daha iyiyim. Deniz suyu anlık etki gösterdi bende uykuya dalamadan başlıyordu tıkanıklık. vicks i ben kendi doktoruma sordum. Kullanma dedi. Doğal zararsız diye düşündüğümüz birçok şey Gebelikte farklı etki gösteriyor.
Furkanpervin Gizemlaleli yok öyle keskin kokular zararlı olur diye uzak durdum hep ama deniyim 🙏 sağol 🙏
Gizemlaleli Leylakidan0 ben kullandım ama wix nasıl zararı oluyor ki acaba allaha şükür bişey olmadı ama burnumun kenarlarına sürmüştüm aksın içini açsın diye valla senden duydum
Furkanpervin Leylakidan0 ben de yoktu ya heralde üşüttüm biraz burnumu yıkıyorum afedersin bişey yok ama tıkalı
Omersuleyman Maffoldum bu tıkanıklıkdan 8 aylık hamıleyım basdan berı cekıyorum halada tıkslı uykular haram oldu gece gunduz 😔neler kullanmadımkı kbb antıbıyotık bıle ıcdım fayda etmedı alerjı testı yapıldı alerjım varmıs bırcok seye 😔
Leylakidan0 Gizemlaleli inş rabbim hepimizi korusun. Bilmiyorum ama doktorum öyle şeyler kullanma demişti ben sorduğumda. Direk kbb doktoruna yönlendirdi.
niko_96 Furkanpervin burun kemiğinin üzerine sıcak kompreks yap canım ve sonrasında ovala. Yattığın yastığı da yükselt. Nane mentollü krem ve ya Vicks varsa burun deliklrrinin içine gelmeyecek şekilde mesela bıyık bölgesine sürebilirsin. Benim sinüzitim de var bu şekilde baş edebiliyorum.
babymmt Bende aynı sorunu yaşıyorum sürekli tıkanır mı bir burun geceleri tam bir işkence ağzım açık uyumak zorunda kalıyorum bu seferde sabaha kadar su içiyorum tuvalete gidiyorum çare bulamadım maalesef 😒
Nesliyy Furkanpervin deniz suyu kullanıyorum cok etki etmiyo ama komple kapali olmasindan iyidir. Valla cok zorlaniyorum bu burun meselesinden. 😔