Gizemlaleli Tgbksy karnın kaşınıyor dimi çok çatladı mı benim dr çok kaşınıyor ve kaşımaktan yara oldu isilik gibi göbeğimin alt tarafı resmen kıpkırmızı açıldı eşim yakında delik açıp çıkarcan ordan çocuğu diyo o derece yırttım kaşrken
Tgbksy Gizemlaleli puppp diye bir durumla karşı karşıyayım maalesef. Son aylarda olabilen bir şeymiş ve doğumdan sonra geçiyormuş. Vücudumda normal bir yer kalmadı her yer kıpkırmızı 😔
Gizemlaleli RuzgarsMommy qhahaha bende öyle valla 😂 sırf yatağa yatıp bi sağ bi sol rahatsız etmeyim uykusundan uyanmasın diye gece 4 5 e kadar oturma odasında debeleeniyorum şimdi de uykum vae bacağım bileğim in ağrısından uyuyamıyorum
RuzgarsMommy Gizemlaleli evet bide yanina girip de uyuyamıyorum hemen bayılmak üzereyken gidiyorum uyumam cabuk olsun diye . Son aylarda mısınız :/
Gizemlaleli RuzgarsMommy 35 haftalık benim nisan sonu doğum bebek oldu 2 2 buçuk kilo uyku yok ağrı çok helekş bebeğin hareketleri ooooo karnımda savaş çıkıyor sanıyorum bazen
1prens1prensesannesi_ Mom20_ mide yanmasından uyuyamıyorummmmm✌️😊🙈😋🙈😘😘🐯🐯😘🙈😋🌸🌶️ Delirdim galiba sonunda 😀😀😀
Mom20_ 1prens1prensesannesi_ vala ben sabah 5 e kadar agridan cocuk gibi agladim esimde o vakte kadar oturdu ayaklarimi ovdu oylece uykuya dalmisim
RuzgarsMommy Gizemlaleli Aayyy Allah sabir versin canım benim az kalmış inşallah 1 ay sonraki ağrılar biter bebegini alınca kucağına herşeyi unutursun
1prens1prensesannesi_ Gizemlaleli ayy sakızı bilmiyordum hemen deniyorum.. Başka denemediğim kalmadı yoğurt süt hatta ilaç kullanıyorum renni artık o bile fayda etmiyor
Gizemlaleli RuzgarsMommy aminnn aminnn inşallah cümlemiz için nasip etsin rabbim. Hepimize kolay hayırlı doğumla nasip etsin bebeklerimizi alalım hayırlısıyla kucağımıza 🥰
Eylul_ O kervanda bende varım. Uyku yok bol agri var daha 31. Haftadayz nasl gecck bu günler bilemyorm🤷🏻♀️
Gizemlaleli 1prens1prensesannesi_ ilacımın adı ranex 20 mg yeşil beyaz bi kutusu var doktoruna danış onay verirse kullan derim bende 1 aydır kullanıyorum 1 gün içmeyi unutayım zehir oluyor günüm ama içtiğim zaman okadar rahatım ki miğde yanması miğde ağrısı nedir unutuyorum. Bu arada sakız iyi geldimi sakızın naneli yada karbonatlı olması fayda sağlıyor
Gizemlaleli Tgbksy yaaa geçmiş olsun umarım doğumdan sonra geçer. Benimde kaşımaktan yara oldu kanıyor bile karnım sanırım kullandığım k remler alerji yaptı
Tgbksy Gizemlaleli bir süre bırakıp cildi rahatlatın derim. Ben de çok ürün kullandım hepsine de çok para döktüm yine çatladım böyle olunca her şeyi bıraktım açıkçası canımdan önemli değil artık 🤷🏻♀️