CgdmZtrk Mom20_ bebiş rahat bırakmıyor 🙁 tepiniyor karnında. Ve yaklaşık 4-5 saattir böyle. Ben yoruldum o yorulmadı sanırım.
arzu_glyprk Mom20_ omuzlarım yüzünden artık yatamıyorum 1 haftadır geçmiyor 38 haftalığım. Artık vücudumun ağırlığını taşıyamıyorum :(
Mom20_ CgdmZtrk aynen vala 27 haftalik hamileyim bi yandan dinmeyen bacak agrisi bi yamdam bebebk hareketleri dayanamiyorum oturup agliyorum artik😔
Gizemlaleli edatmr makarna yedim çikolata yedim 2 litre su içtim uyuyamıyorum salak gibi çikolatayı yedik dahada canlandı karnımda bi tazmanya canavarı var, 😂 😂 😂 😂
CgdmZtrk Mom20_ bende 27 haftalığım 🙁 şuan çok sinirliyim ağlamaya ramak kaldı 😂 popomun üstünde zıplıyor saatlerdir. Kızıyorum sonra da kıyamıyorum 🙂
Azizeakln Mom20_ bende ayak yanması var çok fena hamileliğim boyunca hep cektim şimdi 39+3 üm daha bi yoğunlaştı hiç uyutmuyor
Mom20_ CgdmZtrk aynen bacak agrisindan ztn sinirliyim agliyorum yatamiyorum bide o habire hareket edip canimi sıkıyor ama sonrada guluyorum hareketleri beni mutlu ediyor😂
arzu_glyprk Mom20_ Allah yardımcımız olsun. Doktorunuza söyleyin belki değiştirir. Ama inanın son haftalar daha zormuş :(
Mirosunannesiyim Deletedmom138 iyi değil 😔 uyuyamiyorum yaa alarm kurulu sanki her gece aynı saatte uyanmak nedir ya🤦♀️😪
Mom20_ Azizeakln bende de normalde varis var 27 haftaligim surekli sag bacagima bi agri goriyor yatamiyorum
Azizeakln arzu_glyprk evet onu denemiştim ama bu seferde soguk almışım karnım çok agrımıstı ayaklarım hep dışarda kolanya sirke hiç bsy fark etmedi sabrediyorum şurda 3,4 günüm kaldı inşallah doğumdan sonra geçer