Elifege Benim genelde yemekten sonra falan hareket ediyor meyve falan yiyince:) bazen de sabah erken saatlerde acıktım diyor heralde 😂😂😂
Sermhiante Elifege ne güzel ya ben o kadar çok hissedemiyorum gece yatınca yada tatlı bişe yiyince sanki
Hlyyldz Pembiskizim ayy benimde oyle valla daha 23+3 uz ama masallah icimi ceviriyor resmen ve baya asada cikacak gbi hissedydm bnde bazen ayaklari bakalim bu ne zmn gelcek ilkim erkenciydi buda erkek belki buda oyle olur bide aranizda sanki dogumu yakin gbi hareket kisitlamasi olan varmi karnim kocaman oldu simdiden ya 😞
drkgrss Kızlaaarr bu zamana kadar kaç kilo aldınız? Ben 24 üm bgn ve 11 kilo aldım😢 son aylardaa daha çok alacaksın diyolar sanırım toplam 20 kiloyla doğuma gitcem üzgünüm😢
calimerotuuba drkgrss merhaba ben de bugün itibariyle 20+6 haftalık hamileyim 55 kg iken hamile kalmıştım, şu an 61 kg oldum fazla aldım bende bakalım sonumuz nasıl olacak aman sağlıklı olsun da bebişler veririz hemen sonrasında inşallah 🙏🏻
Dilos1645 Sermhiante 22+4 üm bende kısmetse oğluşumu ağustos ayında dünyaya getireceğim..bir haftadır dışarıdan bile belli oluyo kıpırdadığı 🥰🧿🙏🏻
drkgrss Sermhiante size dikkat et diyosa ben ne yapayım🙈 benim doktorum da ilk hamileliğin normal dedi😞