turkan_26 Sermhiante ben 14. Haftamda başladım inanın bilmiyorum doktorum ne veriyorsa kullanıyorum :) detaylı önemli evet ama daha zamanı var 22 23 e kadar yaptırabiliriz belki de o yüzden öyle dedi canım senin doktorum gel derse git bence 🙏🏻
Merdgn Sermhiante iki haftadır ben burdayım diyor oğlum maşallah 🧿 20+6dayız hala ayrıntılıya gidemedik corona yüzünden ☹️
Deryadgm Deletedmom138 magnezyum ilacını her gün 2 kez içiyorum hergün iki bardak süt içiyorum bol bol yoğurt yiyorum peynir yiyorum ama yinede ağrıyor.magnezyum ilacı hangini kullanıyorsun?ben osmin positive kullanıyorum içinde kalsiyum d vitamini çinko da var
Ecrin-efsa-erva İştahsızlık dışında bizde iyiyiz diyelim. Toxo değerlerimiz yüksek çıktığı için mağnezyumla birlikte antibiyotik kullanmak zorunda kalıyoruz. İnşallah hepimiz sağ salim alırız kuzularımızı kucaklarımıza 😊😊
Sermhiante Deletedmom138 bende ev içinde yürüyüp duruyorum korkuyorum kan pıhtılaşmasından falan hareketsüzlikten olurmuş ya
Sermhiante Deletedmom138 yok suan sadece vitamin kullanıyorum onu da hamilelik sonuna kadar kullanacakmışım
busra1977 Kahve oh ne güzelmiş ☺️ Benim kız olacak inşallah sizinki ne belli olmuştır cinsiyet ? Sezeryan mı olacak o yüzdenmi erken bekliyorsunuz
Kahve busra1977 iki oğlum var buda kız nasipse normal doğumda 40 haftayi tamamlamıyorlar onu demek istedim tabi bu kız nasıl olur bilemem 😊
busra1977 Deletedmom138 Deletedmom138 magnezyum ilacı suda eriyen türdemi kullanıyorsunuz ? Hap gibi formu varmı acaba ? Çok zorlanıyorum da içerken 😅
Deletedmom138 busra1977 suda eriyen kullanıyorum ama hapıda varmış, ben hap içerken zorlanıyorum o yüzden suda eriyenden yazdırdım 😁
Ebruhrtmc Sermhiante 20+3 ben de hissetmeye başladım tetanos da oldum bugün bazen içim gidiklaniyo hareketlerine gulesim geliyo size de oluyo mu boyle şeyler :)