Meryemsmom Banada ciğer geliştirici vurmadılar hastaneye yatmamı söylediler doğumun ne zaman olacağını bilemiyoruz dediler ben kabul etmedim hastaneye yatmadım 4 hafta 2günde bir hastaneye gittim sürekli evde bebeğin hareketlerini kontrol ettim ama sizi ülkenin şuanki durumundan dolayı yatırmazlar diye düşünüyorum ben sabahları iki yumurta günde iki muz ceviz süt fazla fazla tükettim azda olsa 100 gram kadar kilo aldı gelişimi 2 kiloda kalmıştı en son kontrole gittiğimde kalp atışlarının kötüye gidiyor olduğunu doğumu başlatmamız gerektiğini söylediler açılmam yoktu suni sancı verdiler deneyeceğiz normal doğumu dediler sezeryana da hazırlamışlardı aynı zamanda sezeryan diye beklerken açılmam oldu 12 saat sonunda normal doğum yaptım bir gece bebek yanımda kaldı 2300 killydu doğduğunda bir gecede 1700e düştü sabah yoğun bakıma aldılar kan uyuşmazlığı ve sarılık çıktı bir hafta kadar kaldı orda sonra eve geldik şuan da kızım bir yaşında tombul bi bebek değil minyon bi bebek ama gelişimiyle ilgili çok şükür bi problemi yok korkmayın 🙏 benim kızımın kilosu 5-6 aylıkken olduğundan fazlaydı bi anda 33. haftada gelişimi durdu ve o kiloyla doğdu olabildiğince az hareket edin ben o zamana kadar hiç yerimde durmuyordum çok merdiven çıkıyordum ama o süreçten sonra doktor hareketlerimi kısıtladı dikkat edi korkmayın bebeğin hareketlerini hep kontrol edin evde sancı beklemeyin böyle bişey yok en ufak bi gariplikte hastaneye gidin