TugceDmrc Merhaba kızlar ayrıntılı ultrason yaptıran annelerimiz nasıl oluyor acaba kaç hastalıkken gittiniz ve yine aynı kadın doğum doktorumuz mu yapıyor Bilgi verir misiniz 😌
Nnur1 TugceDmrc merhabalar 🙃 ben 19.haftamda, kadın doğum doktorumun yönlendirmesiyle başka bir klinikte yaptırdım
Sinemin TugceDmrc devlette yaptıracaksan eğer 18-22 hafta arasına randevu veriyorlar ben kontrole gittiğimde doktorum yönlendirmişti radyolojiye verdiler
Skarakas TugceDmrc 22. Haftamda gectigimiz ptesi gittim. Kendi doktorum yapmıyordu. Devlet hastanesine gittim sonucu doktorumla paylaştım.
Nnur1 Vefa83 merhaba 😊 devlette ücretsiz yapılıyor ama randevu bulmak çok zor, ben hiç denemedim, deneyen arkadaşlarım da randevu bulamadı. Ben de Özel hastanede muayene olduğum için doktorum özel bir görüntüleme merkezine yönlendirdi. Ücreti 400 tlydi
Annisko TugceDmrc perinatoloji uzmanları yapıyor 18 haftanızda en erken gidebiliyosunuz bebeğinizin pozisyonu uygunsa uzman her organı inceleyip asistanina bilgi aktarımı yapiyo.yapilan ölçümlerde ense kalınlığı ve burun kemiği var bunlar down sendromuna etken mı değil mi diye bakıyo.ben 18+3 de gitmiştim çok şükür sorunsuz çıktı sonucum sadece kalp damarlarına bakacakken bebeğim poposunu bize göstermeye inat edince 🙈🙈🙈 2 hafta sonra tekrar gitmek durumunda kaldim şükür sorunumuz yok:))
Blcns TugceDmrc 21. Haftamda gittim. Doktorum perinatolog olması önemli dedi ben de internetten araştırdım İstanbul şişlide Aytül çorbacıoğluna gittim. 500 TLye yaptırdım. Doktorumu bilgilendirici form ile bize anı renkli resim ve CD verdiler. Gayet ilgilendiler her organa tek tek baktılar. Şükür bir sorun da çıkmadı memnun kaldım 🙏
semdem1 TugceDmrc 21-24 haftaları arasında yapılıyor, benim gittiğim hastanede peritanolog var doktorumda onda yaptırmamı istedi bende o şekilde yaptım, peritanalog her zaman daha iyi ✌🏻
semdem1 TugceDmrc 21-24 haftaları arasında yapılıyor, benim gittiğim hastanede peritanolog var doktorumda onda yaptırmamı istedi bende o şekilde yaptım, peritanalog her zaman daha iyi ✌🏻