Alya9 Çatlaklara ne öneriyorsunuz 16+6 dayız bebeğimle daha hiç çatlağım olmadı ama olucak diye tedirginim ne önerirsiniz?
VenusEva Alya9 Krem ve yağlar konusunda hic bilgim yok. 39. Haftaya girmek uzereyim tek catlagim yok en buyuk onerim bol su tuketmek benim. Vucut icten nemini kaybettigi surece disaridan gelen destegin cokta onemi kalmiyor😌
Melis12 Alya9 merhaba bende 23. Haftamdayım benimde suan hic catlağım yok ama 12. Haftadan itibaren düzenli her akşam çatlak kremi sürüp yatıyorum. Lierac kullanıyorum 12. Haftadan beri düzenli ama onun yanında da palmers ve biooil aldım. aslında ne kullandığından cok düzenli nemlendirmek sanırım ve bol su tüketmek.. umarım catlaksız geciririz bu süreci😀🙏🏻
Nihanus Alya9 bol su ve lierac kesinlikle. Bebe yağı vs durup durup belli bir haftadan sonra alerji yapabiliyor bir çok gebede zaten çok bir işede yaramıyorlar sadece tek başına lierac işe yarıyor en azından bende net ayrım yapabiliyorum kalçama özen göstermedim bebe yağı ve benzeri yağları sürmüştüm sonra alerji yapınca doktor sadece lierac kullan dedi kalçamda amaan olmaz dedim arada sürdüm tüm popom harita şuan karnıma her gün sürdüm maşallah bir şeyim yok zaten doğurucam nasipse artık 😅
Alya9 VenusEva Çok iyi umarım Benimde senin gibi olur ilk hamile olduğumu öğrendiğimde daha hazır hissetmiyodum hemdr kendimi fiziğim kaybolucak diye üzülmüştüm ama içimdeki tam bi mucize sevdiğim adamın bebeğini taşımak dahada aşkla yaşamamı sağlıyo yinede çatlağım olmasın istiyorum ❤️
VenusEva Alya9 Inan ben de dis goruntume onem vermeyi seven biriyim. Hatta dogumdan sonra eski kiyafetlerimi giyebilecegim gunun hayaliyla yasiyorum 🙈 Kesinlikle oyle hele bir kac haftaya hareketlerini hissedince her sey anlamsiz gelmeye basliyor. Yine de onlemimizi almakta fayda var tabiki. ☺ Umarim istedigin gibi bir hamilelik olur ve bebisine saglikla kavusursun canim 🙏
Alya9 VenusEva hareketleri hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum geceleri yatarken kalp atışını hissediyorum avuçlarımın içinde o bile bana huzur veriyo zaten daha cinsiyetimizi öğrenemedik doktora gitmeyede çekiniyorum şu virüs olaylarından hayırlısı bakalım bekliyoruzz 😇
lamiaaktas Bol su, lierac, mustela ve hindistan cevizi yağı. Normalde ergenlikte çatlamış biri olarak. 34teyim maşallah 🧿 çatlamadım.
gfazlioglu Yeloturko [url=https://hizliresim.com/mn4pVj][img]https://i.hizliresim.com/mn4pVj.png[/img][/url] ben bunu aldım dermokozmetika diye bi yerden , eczaneye sormuştum ilk 200₺ demişti ben 110₺ gibi bi fiyata almıştım . Netten almak mantıklı bence
Sselmaa Alya9 lierac çatlak kremi bira pahalı ama daha iyisi yok geç başladım kreme göğüslerim çatladı. Farkedince hemen aldım şimdi 35 haftayım karnımda falan zerre çatlak yok keşke göğüslerim içinde geç kalmasaydım.