Tubanasli Bugün 38+1 gün oldu bizim kızımız 🤗 Zaman geçmiyor resmen heyecandan, meraktan 😅 Sizde durumlar nasıl ağrınız, sancınız var mı? Doğum kolay olsun diye yaptığınız şeyler var mı?
sukranaslier Tubanasli Rumeysa_denizz kızlar merhaba bebeğin beşiğini ne zaman hazırlayayım park peşik kurulumu falan kolay siz ne zaman hazırladınız
zeyzey95 Tubanasli perine masajı yapabilirsiniz canım gerçi 37. Haftadan itibaren başlamak gerekiyor belki yapıyorsunuzdur
kubra6495 Tubanasli aynıyız 38+2 hurma yiyorum hergün duş biraz aşağı inmiş yalancı sancılar var ama gelesi yok 🤦🏻♀️
Rumeysa_denizz Günlük sıcak dus alıyorum hurma yiyorum merdiven çıkıyorum iniyorum çömelip oturuyorum bana msn demiyorum tık sancı yok 38+4 🤷♀️ Bir an önce kavuşalım diye çıldırıyorum 😂
Tubanasli Rumeysa_denizz Gebelik şekerinden dolayı çok fazla yiyemiyorum hurma günde 2-3 tane anca 🤭 Ama çok severim normalde. Duş 2 günde bir alıyorum. Malum virüsten dolayı yürüyüşte yapamıyorum dışarıda evde olabildiğince hareket etmeye çalışıyorum bende. Hemencecik doğsun istiyorum bende günler geçmiyor 😅 Sancı yok bende de ama kasıklarıma iyice ağırlık bindiğini hissediyorum. Bi de karnıma bakınca daha inmemiş aşağıya diyor bizimkiler. Göğsün hemen altında daha 😅 Biraz daha bekleyeceğiz sanırım 🤗
Rumeysa_denizz sukranaslier valla bizim henüz gecen Çarşamba geldi ve ben kurdum nevresimlerini filan gecirdim 🤷♀️
Tubanasli Burc91 Ananas iyi geldiğini hiç duymamıştım 🤗 Deneyeyim canım. Squat, pilates çok iyi geliyor 🤗
Rumeysa_denizz Tubanasli O zaman en iyisi zorlamamak zorlayınca da gelmiyor sıpalar 😂 benim karnım cok aşağı da ama malesef 🤷♀️ İnatciyiz biraz
Tubanasli Rumeysa_denizz İnatçı ve Nazlı bizimki 😅 Ultrasonda bile göstermedi nerdeyse şimdiye kadar yüzünü 🤭 Birkaç defa yandan gördük yüzünü sadece
Rumeysa_denizz Tubanasli birde pat diye geliyormus 😄 artık herkes telefonlarımı hayırdır diye açıyor bi an önce gelselerde onlarda bizde kurtulsak
Tubanasli kubra6495 Kız mı sizinki de canım 🤗 Vajinama ağrılar giriyor ara ara işte benim daha gelmeyecekler herhalde 🤭
kubra6495 Tubanasli evet kız ha bide o da var çatı vajina ağrısı ama yok yani ne zaman gelicek bilmiyorum kendimi 2 yıldır hamileymiş gibi hissediyorum
Tubanasli kubra6495 Bakalım hangisi hızlı davranacak 🤗 Sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah kuzum 🧿 Adını ne koyacaksınız? Biz Asel koyacağız nasip olursa