Babygungor Crn91 hastane söyledi hocam . 32 de çalışır ,37 de çalışamaz alınmazsa sigorta ve maaş işlemlerinde sıkıntı yaşanıyor diye . Zaten eğer 32 de çalışır aldıysanız SGK çalışamaz tarihini belirliyor ve 1 gün bile fazla çalışmanıza izin vermiyor
mlkeengn benm de 32 doldu ama şuan zaten idari tatil .. Çalışabilir raporu vermeme gerek var mı ki zaten tatildeyiz.. Benim tam 30 Nisan da 37 m doluyor o zaman direk çalışamaz raporunu alıp vermem gerekir değil mi?
mlkeengn Esryk peki zaten hamilelre idari tatil iken çalışabilir kağıdı almamıza okula bildirmemize gerek var mı? Sizle aynıyım nisan sonunda 37 m doluyor
EsraaMus mlkeengn Alın bence ben dün aldım 32 nin içinde almak zorundayız çalışır raporu. Benimde tam nisan sonu 37 oluyor
Ysmngkhnn Özelde öğretmenlik yapıyorum şuan 31 haftanın içindeyim ve 30 martta 32. Haftam dolacak ve izne ayrılcaktım ama virüsten dolayı zaten gitmediğim için izne ayrılmak yerine 37 ye kadar çalışabilir raporu alıp yazın okulun devam etmesi durumunda gitmeyip izinli sayılırım diye düşünüyodum ama bugün okuldan aranıp şimdilik rapor almamam söylendi nedenini anlamadım fikri olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Semella Ysmngkhnn hocam direk rapor mu almayın dediler çalışabilir raporu mu almayın dediler. Hani idari izindeyiz zaten rapor alınca da aynı şey olacak daha da uzar dönem kapanır falan diye belki almayın demişlerdir. Biliyorsunuzdur yök bahar dönemini kapattı. Ben okulum açılacagını telafi olacagını düsünmüyorum. Bende sizin gibi düsünüyorum 31 haftalıgım suan haftaya çalışabilir alacagım.
Ysmngkhnn Semella hocam izin tarihini sorduklarında 30 martta 32. Haftam doluyo ama 37 ye kadar çalışabilir izni alınıyo dedim onlarda çalışabilir falan demediler şimdilik bi izin almayın idare tekrar görüşecek sizinle diyip kapadılar
Ysmngkhnn Semella şöyleki hocam zaten normal şartlarda okul tatil edildikten sonra bile 1 aylık iznimiz olcak öncesinde boşa gidecek diye üzülüyodum ama şimdi virüs dolayısıyla eğer uzar veya erken açılması durumunda mağdur olmamak için çalışabilir almak en mantıklısı ama idarenin bunu soruşturması aklımı kurcalıyo
Semella Ysmngkhnn belkide idareci ne yapacagını bilmedigindir hocam. Yanlışa düşmek istemiyor olabilir. İkinci bi secenek de dediginiz gibi erken ayrılcaktık geç ayrılıp telafi döneminde olmayacaksınız bundan olabilir ama bunu düsünmek cok ayrıntıya girer . Ben o yüzden hiç idarecime sormıcam gidip çalışabilir alacam okul acılırsa da bozdururum tekrar mayıs başında. Bekleyin siz öyle dedilerse 🙏
Ysmngkhnn İnşallah bi mağduriyet yaşamam umarım dediğiniz gibi ne yapılacağını bilmediklerindendir bu tutumları, hakkımızda hayırlısı olsun artık zor zamanlar geçiyoruz zaten daha fazla sıkıntı yaşamayız inşallah