Haticedemir1 Allah aşkına hamilelik belirtisi sırt ve bel batması olabilir mi? Resmen batar gitmiş gibi?
Mervemsario Haticedemir1 ben bel ağrısıyla hamile olduğumu öğrendim başka hiç belirtim yoktu bel ağrısı batmadan başka
Haticedemir1 Busradonmezus Bencede değil ama dedim belki bir ihtimal. Sol böbrek kısmıma sanki bir bıçak koymuşlar batıyor ne uyku ne birsey kaldi 😔
Haticedemir1 Cutebaby Hsg çekildim bu ay ve pkoluyum doktorum 2 nisanı bekle adet için olmazsan test yap dedi negatifse asılama olucam inşallah
Haticedemir1 Neseokan 2 nisanı bekleyim diyorum batar da olmuş olabilirim çünkü mutfakta işlenirken bir bıçak batması gibi oldu öylece kaldım
Haticedemir1 Neseokan İnşallah kuzum Rabbim isteyen herkese versin her zaman dua ediyorum. İsteyenlerin kucağını boş bırakmasın 💕
Kocak35 Tek başına yetmez bu belirti canım adetinin geçmesini bekle rabbim kucagını bos bırakmasın kımsenin inşallah
Neseokan Haticedemir1 rabbim yardımcın olsun kafana çok takma canım rahim filminden sonra bana ameliyat dediler rahmin yarısı yok çocuğun olmaz bu şekilde dediler bn ameliyata hazırlanıyordum aklımda çocuk hiç yoktu şuan 24 haftalık gebeyim rabbim olmayan herkese versin biraz kafada da bitiyor oluruna bırak herşeyin bir vakti vardır
Etum0416 Hayır tohumu denedin mi canım bende pko vardı adetim düzelsin diye kullanmıştım çocuk içinde açıkcası çok ümitli değildim 3-4 ay sonra hamile kalmıştım Allah’a şükür nasip oldu inşallah Allah sizlere ve isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻💐❤️