KucukAnne538 Hanımlar ortaliktaki durumlardan dolayı hastaneye gidemedim nasipse cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum nstye kaçıncı haftada giriliyor (32+5 haftalığım) birde özel Medical Hastanesi’nde nst için ayrı ücret odeniyor mu 🤭
Nihanus Aysegulck nst yani non stress test bebeğin kalp atışlarını Hareketlerini ve annenin sancı durumunu ölçüyor canım
Gulekam 37+4 üm daha girmedim. Devlet hastanesi tek var bulundugum yerde. Orda da randevu bulamiyoruz 😔
Nihanus KucukAnne538 nstye 32. Haftada genel olarak tüm doktorlar başlıyor ilk önce iki haftada bir 36dan sonra haftada bir 40dan sonra 3-4 günde bir nstye giriliyor genelde bende özel bir hastaneye gidiyorum 50 lira alıyorlar her seferinde 🤷🏼♀️
sonsuzask Dr dan doktora değişiyor demekki,ben 36 dayim geçen hafta bebeğe baktı çok iyi dedi gerek görmüyorum herşey yolunda dedi,belki haftaya gireriz bizde,
Betulbekil KucukAnne538 ben 37+5 teyim geçen hafta ilk kez girdim bi sorun çıkmadı muayenem vardı ekstra ücret almadılar bugün tekrar gidicem öğlen sordum muayene olmadığı için sadece nst için 20 tl alıcaklarını söylediler tabi ben izmitte cihan hastanesine gidiyorum bu oranın fiyatı genelde 15 20 diye duymuştum fiyatlarını çok fazla bişey alınacagını zannetmiyorum
kitapkurdu KucukAnne538 normalde 34ten sonra olur diye biliyorım ama ben 33te girdim ve ücret ödemedim. Özel hastane olmasına rağmen
niko_96 KucukAnne538 ben ikinci kezdir giriyorum. İlkinde 29 haftalıktım 😮 beni neden o kadar erken almaya başladılar ki burada bakınca genel 32 hafta demişler. Yani o hafta ultrasonda bebeğim 33 haftalık gibi görünüyordu acaba ondan mı ki? Devlete görümdüğüm için ücret almıyprkar özelleri bilmiyorum muhtemelen lokasyona göre bile değişiyordur.