Merhaba arkadaşlar.. benim de doğum hikayemi anlatma vakti geldi artık.. pazartesi kontrol amaçlı muayeneye gittim ..bebeğimde gelişim geriliği vardi ilk baştan beri..doktor muayene etti doğumu yaptıralım dedi..ultrasonla baktı bebeğin başı doğum kanalına girmis.vajinal muayene yaptı..2 cm açıklık var dedi.rahim de yumuşamış dedi.agrin oldu mu dedi .. olmadı dedim sen ağrı çekmişsin anlamamissin dedi.yarin sabah 8 de gel doğumu yaptıralım dedi.belki vajinal muayene yaptim o doğumu tetikler belki akşama ağrın da tutabilir kendiliğinden dedi.sali sabahı 8 de gel suni sancı ile doğumu başlatalım dedi.muayeneden sonra aksama doğru ağrım tuttu ama sonra geri gitti.sali sabahı ben suniden korktuğum için 10 da gittim😃. Sonra direk yatisim yapıldı serum takıldı hafiften suni verilmeye başlandı ağrılar olmaya başladı 2 saat 40 taydi ayarı ardından 60 a yükseltti ler 2 saat te 60 ta çektim agri..ağrım çoğaldı acilmam da çoğaldı .. ardından nstye baglayacaklardi birden ıkınma hissi geldi.. hemşireler 3 kişi birden beni doğum odasına aldılar sancı odasından direk çatala götürdüler .. hemen doktorumu aradılar ve doktorum geldi 4uncu ikinmamda minnacık küçücük oğlum doğdu.. Allah herkese nasip etsin annelik duygusunu..bu benim ikinci anne oluşum ilk kızım var 5 yaşında şimdi de küçük bir paşa oldu.. sorularınız varsa yardımcı cevaplarım…😍