Mmmerve123 Kızlar 5+2 hamileyim. Akşam saat 5 den beri inanılmaz baş ağrım var geçer geçer diye bu saate kadr bekledim geçmedi. Ağrı kesici olarak sizler ne kullanıyorsunuz hangisi zararsız doktorunuz ne önerdi lütfen yardım benim gibi olan ne yapıyor
berra227 Mmmerve123 doktor bana parol verdi. Ama.pek iyi gelmiyor. Beyinle.ilgili kronik bi rahatsızlığım olduğu için zaman zaman kendi ilacımı kullanıyorum. Baş ağrısı cok zor. Kendi ilacım c grubu olduğu için adıni yazmayayım. Bide nane yağı iyi gelirmiş. Deneyin isterseniz. Rabbim sifa versin.
mustafayasemin Mmmerve123 ben 36.haftamdayim 3 gün önce acayip şekilde ağrıyordu kesinlikle hap içmedim canım bence içme dayan ilk 3 ay çok daha önemli
Mmmerve123 Bburcin Crn91 parol zararsız mı yan i kızlar? Normalde parol da ağrılarımı asla kesmezdi kafayı yicem 🥺 patateside deniyeceğim canım
Crn91 Parol içebilirsin demişti doktorum. Şunu önereyim sana patatesleri dilim dilim yap soğuk patates bir eşarpla başına bağla birkaç dilim çok iyi gelecek inşallah
Crn91 Mmmerve123 zararsız mı bilmiyorum geçen gün çok kötüydüm mecbur içtim ama geçirmedi patates iyi geldi
Mrvdlgc Headstick diye yağ gibi bişey var roll on şeklinde doğal yağlar içeriyormuş ben onu kullanıyorum şakaklara alnına falan sürüyosun baya faydasını gördüm internetten bakabilirsin