Meloss45 Merhabalar 9+6dayım karın tam olarak ne zaman. Büyümeye başlıyor şuan eşofmanlarım karnımı sıkmaya başladı hafif bi belirginlik var bebekten mi yoksa kilo mu alıyorum ?? :)
Hamideersin Meloss45 bu sizin bunyenize de bagli bisey ic karniniz genisse 6 aydan sonra anca çıkar ama darsa 4 aydan sonra çıkar bide ilk aylarda şişkinlik ve gaz çok oluyo ondan da yaniliyo olabilirsiniz
Mervemsario Meloss45 daha ben 4+1 günlüğüm her gün aynanın karşısında bakıyorum kendi kendime yorumlar yapıyorum büyüdü falan 😂😂😂😂
DamlaNur29 Meloss45 ben 3.ayımda hamile pantolonu giymeye başladım oda belim kalınlastı bazı insanlarda olurmuş bide bebegi sıkıstırmamk amaclı erkenden aldım pantolon
Deleted5544 gazdır canım o. 12. haftaya kadar 5 aylık gibi karnım vardı sonra pısss diye söndü 😂 asıl karın belirginleşmesi 20den sonra oluyor ☺️
Meloss45 Mervemsario haha 🙃 bilmiyorum psikolojik olabilir bizim bu durumlar henüz çok küçük çünküü:)
Meloss45 DamlaNur29 bende şuan 3.ayın içindeyim ister istemez bi genişleme oluyor ufak ufak gaz dışında bende almayı düşünüyorum zaten şuan kot falan giymiyorum rahatsız ediyor