Mervemsario Kıssslar Bu kadar erken mi başlıyor duygusallık ya daha 1 aylığız💕👼🏻🤰🏻 Herseye benim gibi alınan var mı
arzu_glyprk Mervemsario maalesef başlıyor. Bi kaç ay devam ediyor sonra Normale dönüyorsun. Tabi kişiden kişiye değişiyor.
1Anne_ Mervemsario 3 aylığım o kadar hassas o kadar stres dolu o kadar alıngan oldum ki her şeye ağlayasım geliyo
bilaloguzunannesi Mervemsario çiğ köfte almaya gitti eşim 10 dk sonra aradım nerde kaldın diye hazır bekliyor sanki dedi kızdı 😂😂😂
arzu_glyprk Mervemsario ben ilk 3 ay çok kötüydüm. Eşimle sürekli kavga etmeye çalışıyordum 😥 herşeye ağlıyordum
1Anne_ Mervemsario kimse beni anlamıyor sanki herkes hissettiklerimi hissederek istemedigim şeyleri yapıyor gibi☹
Mervemsario arzu_glyprk daha 2 gün önce marketten meyve al dedim telefonda konuşuyoruz tamam o zaman ben kapatıyorum dedi niye telefonla konuşurken alamıyorsun dedim çok felaket kavga ettik hamileyim diye alttan alır diye düşünmüştüm yanıldım 😌 küsüz
arzu_glyprk Mervemsario ahahah sizin hormonlar epey tavan 😂 düzelir merak etmeyin zamanla. Ben aşerdiğim yiyeceği gece 12’de istedim bu saatte bulamam dedi oturup ağlamıştım baya içime dert olmuştu of of 😂
Tgbakml Benim de erkenden başladı alınganlık ağlama sinirlerim bozuldu diyip ağladığım çok oldu anlıyorum sizi 🙈
Mervemsario bilaloguzunannesi seninki yine kızmış benimki eve gelip nasıl bağırdı 😂 şu düşüncelerden vazgeç anca kendini yersin falan
bilaloguzunannesi Mervemsario o bizde de oldu da yapacak birşey yok ki hamilelikten kaynaklanıyor 😂😂 2 ay kaldı az daha sabır😄