ZeynoZeynom Kızlar vitamin ne kullanıyorsunuz bebişe yarayan kilo aldıran balık yağlı veya farklı son haftalardayız biraz kilo alsın istiyorum faydasını gördüğünüz varsa söylermisinizz😊😘😘
Berfin_kycn ZeynoZeynom Magnezyum,demir,folik asit,omega3,kalsiyum,potasyum bunlar kilo aldırır en çokta bol su içmek ve de kırmızı et,tavuk eti,süt,yoğurt,balık,yumurta,ıspanak,muz,lahana,kuru yemiş,ceviz bunların bebeğe faydası çok olur😍
Tuba-27 ZeynoZeynom bebek kaç kilo oldu 1700 1800 olması lazım son aylarda alır kilo merak etme 3 ü bulur vitamin almak istiyorsan magnezyum kullan aşırı iştah açıyor kasılmaları engelliyor
RuzgarsMommy CgdmZtrk aaa bilmiyordum hiç portakalin kilo aldırdığıni. Canım cekiyor diye yiyorum hamileliğimin başından beri
Zeliha3457 CgdmZtrk portakalsız gunum gecmıyor insallah kılosu ıyıdır corona yuzunden gıdemedım hastaneye ne durumda bılmıyorum 🥺
RuzgarsMommy Canim doktorun söylemeden bi ilaca başlama kendin. Yeme içme için süt sut ürünleri tuket bolca muz ceviz ye bebeğe faydalı
ZeynoZeynom RuzgarsMommy öyle tabi canım da regenesis max kullanıyordum bitmek üzere acaba bi zararı olmayan bebeğin kilosuna faydası olan var mı diye merak ettim 😊
RuzgarsMommy ZeynoZeynom Vitaminler bebeği değil aslinda bizi güçlendirmek için çünkü bebeğimiz bizim depodan yiyor 😁
Selcanntosunn Kasar peynir muz ceviz pekmez her sabah haşlanmış yumurta yanında ılık süt ara ogunlerde 1 kase yoğurt ve yanında bir tane meyve bunlar kilo aldiriyor bebislerimize🥰
Nihanus ZeynoZeynom sabahları muhakkak yumurta ve keçiboynuzu pekmezi sonra yoğurt süt peynir özelliklede kaşar peyniri muz bunların dışında yeni keşif tahin helvası 400 gr haftada aldırdığına şahidim