Hazalperi Kızlar merhaba aranızda altın hesabı olan var mi ben tam anlayamadım da makas arası en az olan banka hangisi hesabı olan bilgilendirirse sevinirim
Serife177 Hazalperi benimde var bazen günlük bazen haftalik takip ediyorum makas da bazen 2 tl bazen 30 tl oluyo bunun icin sürekli takip etmen gerek ben garanti bankasini kullaniyorum. Suan bozma gibi bi durumum yok ben aldigimda gram 270 falandi suan 337 leri gördü sen düsün. Uzun vadeli dusunüyorsan her banka aynı seyi yapiyo altın yükselince sana satısi arttiriyo alısı da düsürüyo aşagi 🤨
Betultatlisu Hazalperi Kuveyt Türk benim bankama bakabilirsin. Normalde 1 lira makasi vardı. Ama dün fazlalastirdilar
Behll_drl Hazalperi merhaba ziraatin altın hesabını kullanıyoruz biz açtığımızda en az farkı o alıyordu. Ama özel bankalar dışında çok farketmiyor zaten. Hafta içi mesai saatleri dışında ve hafta sonu makas farkı açılır o zamanlarda işlem yapmamayı tercih edin kaybınız olmasın
miine Hazalperi ben devlet bankası olsun diye direk aklıma vakıfbank geldi, ama bir zamanlar kullanmıştım iyi istediğin gibi mobilden altın bozdurup alınabiliyor kolaydı, diğer bankaları hiç bilmiyorum ama istersen araştır ona göre biryol çizersin 🥰😊
Hazalperi Betultatlisu daha öncede duymuştum bu bankayı başka herhangi bir ücret kesiyorlar mi bu bankada hesap açsam acaba
Betultatlisu Hazalperi yok başvuru yapıyorsun hesap açılıyor ve kart gönderiyorlar size. Bir ücreti yok
iremgun Hazalperi benim iş bank var ama hsbc aralığı baya düşük şu an gördüğüm en düşük o. Benim eskiden beri vardı değişme fırsatım olmadı. İş bank. Diğerlerine göre fena sayılmaz.
gmzmg Vnsgb alış ve satış fiyatı arasındaki farka makas aralığı denir. Mesai saatleri dışında makas büyür :) bu yüzden alım satım işlemini sabah 9 akşam 5 aralığında yapmak lazım. o 30 lira makas aralığı görenler akşam 5ten sonra bakıyordur alım satım fiyatlarına
Sunshine1 Hazalperi ben finansbankta altın biriktiren hesap kullanıyorum makas oluyor elbette ama memnunum eski çalıştığım banka olduğu için hesaplarım orda. eşim Akbank ve işbank kullanıyor. Onlar daha iyi makas açısından