Öncelikle Taze bi anne yüreğiyle diliyorum herkese nasıp olsun sağlıkla yavrusunu kucağına almak doğum hikayesini paylaşmak.Bu da bizim hikayemiz…Kısacası inanılmaz zor bi hamilelik geçirdim ama onu aldım ya kucağıma herşey uçtu gitti ona.degermis tüm sıkıntılar.Normal doğum istiyordum ama son zamanlara doğru bende doktorumda biraz sabirsizlaniyordk virüsten dolayı doktorum bi an önce doğursan daha iyi olur diyordu ama ben yine dr normalden yanaydım en son kontrolde beklemeye karar verdik ne.olur ne olmaz.diye.doktorum son randevumdan 3 gün sonrasına randevu verdi 38+4te gittiğim kontrolde nstde sancim çıkmadi son 3 günde bebegin hareketleri çok azalmisti doktor ultrasonda bi baktı suyum çok az kalmış iki üç saate hemen acil sezeryana alacam dedi tabi ben şok annemle gitmiştik ağlaya ağlaya işlemleri yaptık eşim geldi eve geldik bi duş aldım hemen eşyaları alıp hastaneye gittik kaynanamlarla.Inanilmaz korkuyordum bebeğime bisey olacak diye neyse ameliyata alindim spinal oldum iğne öyle aman aman acitmiyor acı yok evet ama çekiştirmeler falan herşeyi hissediyorsun ve bu beni çok gerdi.Bi ara başima ve boynuma çok kötü bi ağrı girdi iğne yaptılar geçti.Ben çok kastım kendimi doğum bi anda gelişti sürpriz oldu onun soku bebeğe bisey olacak korkusu vs benj mahvetti ameliyattan sonra da bunun sancısını çektim tüm vücudum kasildigi için daha çok ağrı çektim boynum çok kötü oldi.Ve onu gördüğüm o an …tarifi yok ki cidden doktor yukardan gösterdi bestemi gördüğüm en güzel şeydi öyle tatlıydı ki anlatamam göğsüme verdiler rüya gibiydi herşey yarın 1 hafta olacak hala rüyadayım sanki.Keyfi sezeryan olacaklar bi kez daha düsünsün derim inanın çok ama çok zor hala toparlayamadım bebegimin bir çok şeyini annem yapıyor sütüm daha yeni geliyor.Sormak istedikleriniz olursa cvplayabilirim hepinizin Allah yardımcısı olsun kolay hayırlı doğumlar olsun