kbracbc Çatı muayenesi sonrası açık renkte kanama normal mi ne kadar sürer bu kanama veya uzun sürerse nişan mı demek
Betulbekil kbracbc çatı muayenesinden sonra doğum başlayabiliyor diye okumuştum 🙏🏻 Haftanız dolmuş zaten inşallah hayırlı bi şekilde doğumunuz gerçekleşir 🥰
Wonderanne kbracbc cati muayenesi doğumu tetikliyor çoğu zaman dogum süren de gelmiş dikkat et sanciya kanamaya su sızıntısına
Lilamor77 kbracbc bişey sorcam çatı muayenesi nasıl yapılıyor ve acıyomu kaçıncı haftada yapılıyor 30. Haftadayım
Azizeakln kbracbc bende geçen hafta yaptırdım çatı muanesi kanama oldu 1 cm açığın var dedi Öğlen yaptırdım kanama çok yoktu ama leke gibi vardı akşama tamamen geçti
kbracbc Betulbekil ne kadar sürer bu kanama bilmiyorum ki 1.5 cm açıklığımda var ama rahim ağzım kapalı
sevenpolat kbracbc Hiç korkmana gerek yokki haftanı doldurmuşsun canım doktora danış birdaha bi kontrol etsinler🙏🏾
Betulbekil kbracbc benim başıma gelmedi henüz çokta yorum yapmak istemiyorum ama uzun sürerse doğum başlangıcıdır diye düşünüyorum bazılarının kanamayla başlıyor çünkü doğumu
Wonderanne kbracbc gerilme bu hayatının en güzel en buyuk mucizesi o zamana kadar gelebilmişsin ne mutlu sana doğumu sükunet ve sevinçle karşıls sağ salim bebeğini alırsın insaAllah kucağına bize de dua et erken doğum riskimoz var
kbracbc Lilamor77 doktora göre değişiyor benim sancım olduğu için yaptılar normalde doğum sırasında yapılacaktı, kısa sürdü sadece kasılmamız lazım o kadar