cocukgelisimcielmas Düşükte parça nasıl bir şey olur? Ne renk nasıl bir şey acaba düşük yapanlar biliyor mu
zeyzey95 cocukgelisimcielmas ben düşük yaptım iki kez parça falan gelmedi normal adet gibi oldu. Noldu senden parça mı geldi canım bhcg değerin az falan demişti doktor az olmadığı halde tabi bi sorun mu oldu
Darkgod cocukgelisimcielmas kahverengi akıntı şekilde başladı normal adet kanaması gibi oldu bu parça olayı biraz daha ileri derece haftalar da oluyor gibi bende 5 haftalık düşük yaptım ama çok büyük bir parça gelmedi
cptrhb cocukgelisimcielmas 2 düşük yaptım biri 8 haftalıktı yuvarlak ceviz kadar parça düştü. Diğeri 5 haftalıktı onda fındık kadardı. Parça düşerken alafranga tuvaletse suya düştüğü için taş atmışsın gibi ses geliyor bakınca suya anlaşılıyor hemen
cocukgelisimcielmas zeyzey95 aa yok ama düşük tehlikesi var dedi, vajinal akıntıyı bile artık o sanacak kadar psikolojim bozuldu🥺
zeyzey95 cocukgelisimcielmas canım sen tekrar hastaneye gittin mi? Çok kafaya takıyosun iyi düşün iyi olsun
BegumIscanTunc cocukgelisimcielmas canım ben hastanede yatarak düşük yaptım ve bana bir bez vermişlerdi ona pıhtı şeklinde parça gelmişti doktorumda kontrol ettiğinde düşük olmuş dedi
Elif1998 BegumIscanTunc Allah yardımcın olsun 2 düşükten sonra hamıle kaldık umut olmadan yaşam olmaz 🙏🏻
Syh42 cocukgelisimcielmas 6 haftalık düşük yapmıştım. Kopkoyu kırmızı hatta bordo gibi pelte pelte kan gelmişti. Kürtaj vs olmamıştı adetle atılmıştı
Ebaki cocukgelisimcielmas bnde 4 hafta 3gunlugum kahvesi akıntım var 3gundur canım o yuzden sordum sana inşallah bebişlerimiz bizledir🤲😘🤲🤲
emineumut17 cocukgelisimcielmas sabahtan kahverengi akıntı gelmeye başladı akşama kadar devam etti akşam kana döndü ertesi günün akşamına da 2 kere parça geldi
zeyzey95 cocukgelisimcielmas progestan vermiştir doktor muhtemelen canım yat dinlen bişey olmaz Allahın izniyle