Esrataluy nurcakir58 canım Allahtan hersey yaşanacağı varmış napalım yınede kötü bişey çıkmamış olsun
Serciko Esrataluy canım benim seni çok iyi anlıyorum 2016 temmuz ayında 19 haftalık sağlıklı bebeğimi kaybettim tek sorun rahimdeki miyomun hormonlardan dolayı büyüyüp 17 cm çapına ulaşması. Haftalarca kanama yaşadım yok durdurulamadı. İşimden ayrıldım evde yattım haftalarca ama kurtaramadım Ben evde düşük yaptım bebeği elbiseme sarıp hastaneye gittik ama yarı baygındım. Sonrası zaten ağlama üzüntü kahır insan öleceğini Zannediyor bukadar ağlamaktan ama azalarak geçecek bu acı sadece sabır.
Esrataluy Serciko evde mi doğum yaptın nasıl yani çok şaşırdm canım ben doğurdugumda gözümü kapadım görmemek için kıyamam sana etkilenmişsindir Rabbim yaşatmasın bidaha benim beneğim rahatsızdı o yüzden kalbi durdu kist büyüyüp kalbe baskı yaptı kalp durdu
Serciko Esrataluy uyurken ağrı başladı gece 3 gibi ilk gebelik olduğu için geçer diye bekledim ama zaten o sırada bebek ölmüş eşim dedi kalk gidelim hastaneye doktoru aradı sabah 5 gibi hastanede bulusalım dedi ben tam arabayı beklerken evde birden geldi çok hızlı oldu. Yüzüne bakamadım eşim hemen üzerime kapandı görmeyeyim diye yoksa toparlanamazdım. Ama bak ne oldu biliyormusun çok acı çektim birdaha bebek istemedim görmek bile istemedim bebek. Ama şimdi hamileyim 19+5 oldu tamda kaybettiğim haftadayım. Çok korkuyorum sanki bu hafta geçerse birşey olmayacak gibi tuhaf bir his var. Halbuki heran olabilir sebepsiz yere kayıplar. Seninde yeniden olacak sonra o büyük üzüntüyü unutturacak. Bana böyle derlerdi evvelden çok sinirlenirdim hayır asla geçmeyecek unutamayacağım derdim ama şimdi çok çok azaldı. Sende iyi olacaksın inan bana. Çok güzel bir bebeğin olacak ileride tanımıyorum seni ama hissediyorum 💕🍀
Aycicegim Esrataluy Rabbim size sabrın en büyüğünü versin içime çok dokundu çok üzüldüm 😪 Bende bebek sahibi olmak için 1 yıldır uğraşıyorum ne desem boş kelimeler kifayetsiz kalır ya öyle işte,, melek olmuş yavrucun kıyamam ya😪
Esrataluy Aycicegim sağol canım inşallah tez zamanda bebeğin olur Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah
Aycicegim Esrataluy Amiiin inşallah kuzum benim Allahım isteyen dileyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah 🤲❤
Esrataluy Serciko canım benim çok sağol güzel düşüncelerin için bende 3 gün önce doğum yaptım ve çok etkilendim çok ağrı çektim bebeğin eşi çok zor çıktı hatta ertesi gün bidaha beni uyutarak içimi temizlediler şimdi iyiyim şükür sadece ayağa kalınca fazla duramıyorum çarpıntım artıyo bayılcak gibi oluyorum heralde daha yeni diye ama bende hissediyorum sağlıklı güzel bebeğin olcak inşallah kötü düşünme canım Rabbim büyük hayırlısını verir inşallah canım benim ne kadar süre sonra hamile kaldın düşükten sonra canım
Berfin_kycn Esrataluy okurken çok üzüldüm gerçekten😣😔😔çok zor bi durum rabbim yardımcın olsun sen üzülme o cennete seni bekliyor sana bi yer ayırıyor❤️sen çok güzel bi anne olursun bunu hissettim inşallah hemen bidaha gebe kalırsın böyle sorunlar olmaz inşallah bidaha ❤️❣️😔moralini asla bozma belki hayırlısı değilmiş iyi düşün en sağlıklısını rabbim nasip etsin❤️
Esrataluy Berfin_kycn canım benim sağol amin inşallah rabbim hayırlısını versin hepimize sağol güzel düşüncelerin için ❤️
Serciko Esrataluy canım benim tesekkür ederım bende senin güzel haberini okumak isterim 3 ay sonra buradan. çok kan kaybedince o çarpıntılar oluyor kuzum bende de oldu. Benım bebeğin eşi falan çıkmıştı ama hastanede narkoz verip içeri bakmışlar falan temizledik dedi doktor. Çarpıntı bayılma hissi kan değeri düzelince geçecek benimde aynısı oldu. Eğer miyom olmasaydı 4 ay sonra dene derdim dedi doktorum ama benım miyomum vardı onu alacağız dedi. Düşükten 5 ay sonra miyomu aldırdım baya sezeryan gibi açılıp alındı. Sonra miyom ameliyatınddn sonra 3 sene daha geçti öyle hamile kaldım yani ben istemedim kalmayı çok ağır etkilenmiştim ben. Yoksa doktorun sana kesin der ¾ ay sonra kalabilirsin diye bence tabi doktorun bilir. En güzeli kendini iyi hissedince yaparsınız. Sen iyi ol yeterki hersey düzelecek.
Esrataluy Serciko inşallah canım benim inşallah 10 gün sonra gel dedi doktprum bakalım ne diycek Rabbim hayırlısını versin inşallah ❤️ İnşallah bende burdan tekrar yazarım size güzel haberlerimi 🙏
Bimelek Esrataluy çok geçmiş olsun. Beterin beteri vardır ve hep hamd etmek gerekir. Ben doğumdan sonra 4 buçuk aylıkken bebegimi kaybettim. Hamileyken hiç bir şekilde bilmiyorduk hastalığını emzirdim büyüttüm ama veren de alan da Allah. Üzerinden 1 buçuk yıl geçti Allah her şeyin sabrını veriyor. Rabbim evlatla sinamasin bir daha bizleri🙌🙌🙌 sizde bir an önce toparlanmaya bakın 🌺
Esrataluy Bimelek Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah zor tabi ama Allah sabrını veriyor 🙏 amin inşallah güzel günler güzel haberler alırız ❤️
Ebe4343 Esrataluy başınız sağ olsun Allah sabır versin rabbim tekrar sağlıklı bir şekilde gebe kalmayı nasip etsin inşallah
Sibel33 Sermec27 sizin yaşadığınızin aynısını 20.02.2019 ben yasadim 36 haftalık hiçbirşey yokken kalbi durmuştu 😭hareket etmediğini hissednce hemen doktra gttim ama cok geçti hersey için 😥birgun önce de alışverişini yapmıştık eşimle birgün sonrasi kefen aldik cok zor bir durum rabbm sabrını veriyor ama onlar meleklerimiz bizim bizi cennet kapısında bekliyorlar☹suan 8haftalik hamileyim ama cok stres ve korku var..
Sermec27 Sibel33 onlar bizim cennet kuşumuz canım rabbim bizim için onları cennete gönderdi inaşşah evlatlarımız bizi cennette beklıyo canım bize şefaatçi olacak meleklerimiz bak rabbim sana tekrardan bir melek göndermiş Allaha havale et canım inşallah rabbim onu sana bağışlar inşallah hayırlı uzun ömürlü bir ömrü olır inşallah rabbim bana da tekrardan hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin inşallah 🙏
Sibel33 Sermec27 rabbim insallh hayırlısıyla sanada nasip eder canim saglikli bir sekilde kucagimiza alırız benm 5yasinda bir oglumda var ona tutundum
Tugba_58 Esrataluy aynı şeyleri yaşamışız bende evlendiğim ilk ay haöile kaldım erken kaldım diyodum 5 ayşık düşük ölü doğum yaptım bende 370 gr seni çok iyi anlıyorum bende 10 ay sonunda hamile kaldım inşallah sende hayırlı zamanda hamile kalırsın sağlıkla kucağımıza alırız inşallah üzülme bunlarda geçicek rabbimin bi bildiği vardır belkide hayırlısı buydu hem bebeğimiz hemde bizim için bi yandan şöyle düşün bizi bekliyolar cennet kuşlarımız şefaatçi olucaklar bize bu dünyada kucağımıza alamadık ama orda sevicez doya doya 🥰
Esrataluy Tugba_58 Evet canım inşallah melek olup gittiler yavrularımız hersey Allahtan bı gun bende mıtlu haber alırım inş 🙏