Yaklaşık 3 haftadır çok mücadele ettik ama olmadı 19 haftalık bebeğimi kaybettim buraya aslında yazmıycaktım ama belki benimle aynı durumda olan vardır dertleşiriz diye yazmak istedim 3 hafta önce sağ akciğerinde kist gördü doktotum ve hemen amniyosentez istedi ben yaptırmak istemedim başka doktor araştırdım izmir de doç dr barış büke ile iletişime geçtim ertesi gün hemen izmire gittim bu arada manisa da yaşıyorum gittim ve barıs bey de aynı şeyleri söyledi aslında korkulacak bişey yok kistler olabilir ama takip etmek gerek büyümemesi lazım ve kalbe baskı yapmaması önrmli bizim için dedi diğer bütün organları çok iyi gelişmesi kilosu herşeyi çok iyiydi kızımın ve bizi 15 gün sonra tekrar görmek istedi bu süre içinde ben doktor araştırdım istanbulda prof dr cihat şen anne karnında bebeğe ameliyat yapabilen bir doktor aynı zamanda perinatoloji vakıf başkanı hrmen kendisiyle iletişime geçtim ve kızımın raporlarını gönderdim kendisi bana 1 hafta sonra grl dedi eğer kist küçükse 2 hafta sonra gel dedi aradan 10 gün geçti içime sıkıntı girdi ve izmire doktorum barış beye gittim 15 günü bekleyemedim barış bey bebeği görünce çok şaşırdı kist cok büyümüş ve kalbe baskı yapmış kalp yetmezliği başlamış dedi eşimle ne yapacağımızı bilemedik vücudu ödem yapmış şişmiş kalp yeterli çalışmadığı içün dedi ve kalbi durabilir dedi bence aldırın dedi asla aldırmam dedi m ve eve gelirken istanbuldaki cihat şen hocayı aradım durumu anlaytım cumartesi 1 de buraya gel hrmen göreyim dedi yani geçtiğimiz hafta cumartesi gece yola cıkacaktık kanamam geldi hemen hastaneye gittim bişey yok bebek yasıyor düşük değil dediler bende yola çıktım iyi haber duymak için hemen müdahale edilir inş düzelir diye düşündüm hep ama öyle olmadı cihat bey de aynı şeyleri söyledi senin kanaman varken müdahele edemem tehlikeli dedi ayrıca ben bu ameliyatı yaparım ama organları etkilemişmi onu yaptıktan sonra görürüm dedi çünki suan mideyi göremiyorum kalbin yarısını göremiyprum ve kalp iyi çalişmıyor dedi çok ağladık allaha sıgındım allahım sen yardım et ben onu aldıramam nasıl yapar ki bi anne bunu
o gün tekrar manisaya döndük kanamalarım arttı pazar sabahı izmirdeki doktpru aradım hemen gel düşük yapıosun dedi özel çınarlı hastanesine yönlendrdi ve muayene ettiler 1 cm açılman var dedi bebeğin kalbi durmuş dedi yaşamayan bilemez o an ki hislerimi ve bir de panik atak hastasıyım o an hem korku hem üzüntü herşeyi yaşadım doğumdan deli gibi korkan biriydim allah bi cesaret verdi o gece sancılarım başladı açılmam arttı ağlaya ağlaya doğum yaptım 650 gr çıktı bebeğim bakamadım asla ama rabbim bir sabırlığını verdi Allah kımseye yasatmasın çok zor… ilk gebeliğimdi ve 6 aylık evliyim ilk zamanlar erken hamile kaldım diyordum şimdi de üzülüyorum öyle düşündüğüm için… Sımdı genetik test sonucunu bekliyoruz bakalım inşallah temiz çıkar