Yagmur6192 Kızlar hem devlete hem özel muayene gidiyorum ,devlette kilosu 3550 diyor Özel de ki 3900 kg kime inanmalıyım karar veremiyorum 😒
defnemila Yagmur6192 Özel devlet ayrımı değilde cihaz ayrımından kaynaklı olduğunu düşünüyorum bana devlette 30+4 de 1965 gram denilen bebeğim yine başka bir devletin acilinde 2 gün sonra 1800 gram denildi. Ancak özele gittiğimde de 1850 falan denildi hepsi farklı farklı söyledi ama ilk rakamdan daha azdı.
Oooykuuu Yagmur6192 cihazdan kaynaklanan sorun bu canım sen kilo alımını baz al gittiğin yerdeki birbiriyle kıyaslamanın dışında özelde gittiğinde kaç gram almış diyecekler devlette kaç gram almış diyecrklet ona bak yani aşağı yukarı 300 gr 500gr falan oynarmış çünkü cihazlar arası
Yagmur6192 defnemila ya sadece bu hafta değil nerdeyse 3 haftadır sürekli farklı kilolar diyorlar bakalım hangisi doğru çıkacak
defnemila Yagmur6192 Bende bilmiyorum ki çok kafa karıştırıcı oldu artık. Aynı gün 3 doktor bana 2 kilodan ağzını açıp 1800e kadar düşünce insan tedirgin oluyor. Aynı şekilde valla boyuda muallak benimkinin. 29 haftalıkken 41 cm denilen bebeğim 30. Haftada nasıl 38 cm düşer ki🤦🏻♀️
Yagmur6192 defnemila evet ya baya farklı söylüyorlar artık sağlıklı olsun da yapacak birsey yok gibi 😊