Gonulklky Kızlar merhaba doğum yapalı 2 gün oldu acaba sezeryan mi olsam normal mi dogursam diye haftalardır kendimi yiyodum en sonunda pat diye kendisi normal olanı seçip geldi 😇🤣 geleeelimm hikayeme 22 mart pazar günü hastaneyi arayıp sezeryan günü aldım salı günü icin ama 38+4 den sonra hafif hafif sancılarım vardı pazar gece 2 gibi artık uyuyalım dedik ben yataga gittim bian uykuya dalar gibi oldum ve sanki birisi suratıma üfledi o an eşim geldi dedim dua mı ettin bana (hep eder) hayır dedi o an sancı geldi tualete koştum baktım suyum geliyor hic durmuyor eşimde anladı bekledik sancıların sıklığını 10 dk da 1 geliyor düzenli olarak hastaneye gitmedik hemen sabah 7 ye kadar evde kendim çektim çünkü hastaneye gider gitmez doktora sezeryan olcam ben düşüncesi vardı 😂 neyse artık 4 dk 1 gelmeye başladı annem bizde kalıyor 15 gündür uyandırdık hazırlandık cıktık hastaneye nasıl gittik inanın bilmiyorum eşimi baya korkutmuşum ama 😂 ebe kontrol etti ben hala diyorum doktor gelsin sezaryen olcam bana dedi 4 cm açılmışın çok güzel rahim ağzın 1 saatte doğurursun felan gaza getirdi bende o anki sancıyla tamam dedim epidural istedim yaptılar sonrası mükemmell hic birşey hissetmedim kim bulduysa epidurali Bütün sülalesi cennetlik yani 😂 sonra odada rahat rahat esneme gerilme hareketleri yaptım saat 12 de artık 9 cm acılma olmuştu ve baskı hissediyodum doktorumu cagırdılar saolsun cok yardımcı oldu oda ıkınmamda desteklemesi en başından beri 12.30 gibi doguma girdim 15 dk sonra dogdu aslanım 😇 3 tane felan dikişim var oda olmazdı aslında ama epidurulin tek dez avantajı ıkınma hissinide alıyor yırtmasın diye kesmek zorunda kaldı doktorum suan 2 günlüğüz sütümüzde geldi 2.700 39 hafta da dogdu oğlum Allah herkese nasip etsinn inşallah 😇😇
Emelcskndgn Amin bizimde çok az kaldı 37+4 günlük hamileyim 2 cm açıklığım var ama sancım yok pazartesi günü 38+2de doktorum başlatıcam doğumu, keşke kendiliğinden sancım gelse de bı an önce oğluma kavussak sonrada evimize gelsek🙏
Gonulklky Emelcskndgn inşallah tez zamanda alırsın kucagına bol bol squat yap ve yürü ben hergün 10.000 adım atıyodum :)
Emelcskndgn Gonulklky bende yürüyüş yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor dışarı cikmama virüsten dolayı:(