Hatcefatma 5858g valla 5 sene önce kolaydı şimdi de kolay olur inşallah 🥰 emine zeynep hanıma güveniyorum ama bi sıkıntı olmaz inşallah 🤲
5858g Hatcefatma inşallah 😊 doğum zamanlarımız birbiriyle aynı bende 5 sene önce kızımı doğum yaptım 29 mayıs 1 haziran arası da tahmini doğum tarihimiz şimdi kaç haftaliksiniz siz 😊
Hatcefatma Kişinin bünyesine göre değişiyor bence ben hemen toparlandm kızım temmuzda doğdu havalar sıcak olunca üşütme enfeksiyon riski seseryanda az oluyor bu bebeğim de haziran inşallah
5858g Hatcefatma hmmm anladım bizde 30+6 benim daha belli değil doğum şekli plasenta aşağıda 36 da alttan muayene edicek o zaman belli olucak normal mi sezaryen mi
momsss1 Deleted5544 yorumların çok hoşuma gitti içimi rahatlattı diyebilirim canım çünkü bende hastane değiştirip Pendik medipol Canan hanıma gideceğim kısmetse haftaya Doğum ücretide uygun geldi dün telefonda Bilgi aldım. Gerçi çok uygun değil benimki zorunlu sezaryen diye uygun 😊
Happymo__ Elcinszr Merhaba bende fatma hanıma gitmeye yeni başlamıştım nasıl biri acaba bana biraz suratsız geldide
Hatcefatma Happymo__ onu hiç bi yorum canım yaa kimisi memnun kimisi değil ben emine zeynep yılmaza gidiyorum memnunum ben
Elcinszr Happymo__ çok tatlı birisi yapısı geregı biraz sert duruyor ama cok şirin 🙂 ben çok memnunum
Edanurdg Seydanil daha önce deniz sarıkayaya gidiyordum o hastaneden ayrılınca irem hanıma geçtim keşke en başından beri ona görünseydim diyorum ben çok memnunum en yoğun doktor da o zaten tatlı dilli güler yüzlü sorularını cevaplar her türlü gereksiz ilaç kullanımına da karşı
Aliss_36 Deletedmom3 nisayla medipolun bağlantısını kuramadım o yüzden sordum🙂 hangi doktora gidiyorsunuz peki benim doktorum mürvet
Deletedmom3 Aliss_36 nisa medipol grubuna bagli. Bahcelievler medipol nisa hast diye geciyor sitesinde de. Derya hanima gidiyordum ben 😊