Ozlemzeynep DuhaninAnnesi kıız hele dur tam tutunsun çocuk zaten doktorlar bi kaç ay sınırlandırıyor sanırım
zeyzey95 DuhaninAnnesi gidip kan vereceksin canım yani inanmıyosan kan vereyimde gör diyceksin olacak bitecek 🤣
Ecmelbeyza @DuhaninAnnesi Sen akıntı bel bide uyku dedin Ya aha dedim ilk anda 😎👌veee çıktı benim burda bu 2. Tahminim 🐣kız ben doktora yaptım heralde 😂😂😂😂
Ecmelbeyza DuhaninAnnesi ciddi mi 🥺yaa Allah kabul etti gördün mü ben de başlıyım @Ozlemzeynep bi geeeel başlayalım valla
Ecmelbeyza DuhaninAnnesi bebeğin yuvarlanışından itibaren hamileliğini öğrenen tek anne adayısın seni tebrik ediyor ve bu çiçekleri arkadaşlar huzurunda takdim ediyorum 💐Bravooo 👏🏻👏🏻👏🏻
Ozlemzeynep DuhaninAnnesi benim de başladı dün bugün fenaaa bir bel ağrısı arada karnıma agrı vuruuyo kasıklarıma bi de 😂
DuhaninAnnesi zeyzey95 dimi ya yok diyo bu silik yumurta testi getirmişsin iy8 bak ded i m benziyor mu onlara onlar pembe 😂 gulme krizi tutunca hiç inanmadı 😂 ağlamaya başladım en sonunda inansin diye 😂
DuhaninAnnesi Mgmg hikayem yok aslında öyle çok 4 aydır uğraşıyorduk yumurta6i kaçırmışım hep bu ay ovu testi kullandım yumurtlama günlerini değerlendirdik 12.günde silik cikti
Ozlemzeynep Ecmelbeyza inşallah başlarız kuzum yarına bitirmem gereken 950 adet dua var arkadaş İstemiştii bitireyim onu baslarızz
DlstM DuhaninAnnesi bnmde o kdr vardı 5 günnfln erkn geblk testlernden almştm çok silik çıkmştı ikinci çizgi inşAllah hamilesndr cnmm❤️❤️🥰🤲🤲🤲
Mgmg [silindi] ever cok cok silik bi cizgi var. Kurtajdan sonraki ilk ayin mi bu yNi pesine mi hamile kalmis olucaksin? Bide sabah bi daha ilk idrarla yapsana
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza ya 7.günde vel agris8 bende normalde olmaz bu ay olunca şüphelenirdi işte 🤪😂 çiçekler için tesekur ederim efenim çok naziksiniz
DlstM DuhaninAnnesi hemen iki çizgi net olmz ancak 1 hafta geckck adetin öyle diye biliyrm bn değern yükseldkçe artık koyulaşır kan ver istersen yarın bi
DuhaninAnnesi DlstM geç döllenme oldu normalde zaten adetim geçti benim. 15 martta olmam gerekirken ben 14 martta yumurtlama gördüm yani 2 hafta geç dollendi
DlstM Kızlar inşAllah bebek haberi bekleyen herkes bu müjdeli haberi alır 🤲🤲🤲❤️❤️❤️Allah kucağınızı boş bırakmasın
zeyzey95 DuhaninAnnesi benimkide demişti silik bu yoktur diye kan verdim hemen zaten bende emin oldum o da sende yarın kan ver hem için rahat eder 🥰