Arveninannesi BraHocakGrmen canım bende özel hayat hastanesine gidiyorum ama Doğum için 1150 dediler bana doktorun kim acaba
AyeHakanKrk Şuan Doğuda görevliyim doğumumu memleketim İzmir’de yapıcam. İki hastanenin ayrı ayrı çok iyi doktorları var. Biri ata hastanesi 2000 tl diğeri Karataş 2100 tl epudural olursa ekstra 300 tl daha ödüyorsunuz haziranda karar vericem. Doğumum agustosta
Hasgulselin Egepol 2600 tl içinde doğumda fotoğraf doğumdan sonra fotoğraf kapı ve oda süsleme refakatçi yatağı var
Naz_izmir Arveninannesi bende sasirdim 2500 olmasina imkansiz okadar olmasi gecen yil 950ye yapti kuzenim
sss Özel Çınarlı dogum hastanesi 1800 sezaryen 1600 notmal fiyata bebege yapılan tüm testler dahil👍🏻 65 lirada muayene ücreti
Beyzasenel sss canım çınarlı 2050 lira sabit fiyat 80 lira da muayenene ücreti 2018 den itibaren Naz_izmir AyeHakanKrk MinikBebegim
sss MinikBebegim dısarıdan doktor goturursenız hastane sadece 2.000 tl alıyor. Kendı doktorlarında Dogum yaparsanız bu fiyat canım AyeHakanKrk
Hemsireanne35 Bende çınarlıya gidiyorum doğum fiyatlarını bilmiyorum ama muayene fiyatı ocakta 80 olmuştu 65 den 80 e çıktı arkadaşın dediği doğum için eski fiyat olabilir