ebrucetin İdrar yolu enfeksiyonu iLe nasıl başa çıkıyorsunuz :( bekarlığımdan beri ölüyorum ya hiç mi bitmez 26 haftamdayım fitil antibiyotik kullanmadığım ilaç kalmadı geçmiyor:( sürekli iç çamaşarımı değiştiririm iki güne bir duş alırım:( of niye bitmek bilmiyor
Prensessssss ebrucetin canım aynı sorun bende var :( ikinci gebeliğim bu ilkinde normal doğum yaptım ve öldüm ben bu enfeksiyon dan ikinciye sezeryan istiyorum
MelikeAkin ebrucetin yanlis anlamazsaniz ne nadar su iciyosunuz gunde bir de pamuklu ic camasiri giyin ve her sefferinde mutlaka ic camsirinizi bile utuleyin disarda girdiginiz lavobolardan bile kapablirsiniz dikkat etmenizde fayda var heryerde.
Zuhraa ebrucetin yaa canım doktorum bana doğal bi ilac önermişti hic bir zarari yok idrar yollari enfeksiyonunu temizliyor
Cigdemveminik ebrucetin bende 21+4 üm bendede hiç eksilmeyen bi enfeksiyon var son bir aydr içtiğim suya limon dilimliyorm idrar yollarını temizliyormş doktorum demişti cidden son iki idrar tahlilimdede düşük çıktı enfeksiyon deneyebilirsn
Hopmummir Haftama girdim hiçbir şekilde geçmedi bu şekilde doğurcam artık Allah’a şükür bebeklere bişey olmasın kuzum ❤️
Hatcefatma Hamilelikte sık tekrarlıyor neyseki bebeğe zararı yok diyor doktor tabi ki 2 buçuk litre su içilmesi gerekiyor
ebrucetin MelikeAkin dışarda hiç tuvalete girmiyorum günde 2 buçuk litre su içerim su içmeyi sevdiğim için hep böyledir
198723 ebrucetin bütün yazdıklarınla aynı durumdayım ağlıyorum artık bitmiyo çok az kaldı doğuma ve dr bebeğe geçer artık dedi offf 😔
Cigdemveminik ebrucetin yoo olmaz yani sanmıyorm ben hem kan sulandırıcı iğne hem kan sulandırıcı hap kullnıyorm bide limonlu su içiyorm sürekli sadece tansiyon düşürebilir ona dikkat edersn
Aysse-03 Evlendiğimde vardı doğumdada oldu ilaç kullandım ama geçmedi şimdi son aylarımda devam ediyor doktorum bebeğe zararı olmadığı söyledi cok şükür bir sıkıntım olmadi ,ne kadar dikkat etsemde geçmedi