Silem Merhaba anneler 37+1 haftalık hamileyim..bebeğim çok fazla hareketli ve karnım çok gergin..arada alt bölgemde baskı ve ağrı hissediyorum..doğum başlangıcı olabilir mi?
198723 Silem Bunu bende merak ediyorum ya çok oynuyo yada az ve çok gerginlesiyo 37+5 haftalığız bizde cuma kontrol var ama büyük ihtimal sezeryan olur çünkü hala dönmemişti bebegim sağlıklı doğumlar hepimize inş
Aysgl_trl_trn Silem aynı şeyler bende de oluyo. Aşağıya baskısı çok 38. Haftadayım. Sertleşme çok oluyo bende. Hareketleri de maşallah güzel. Yarın kontrolüm var sorcam doktora
Silem @198723 benimde cuma günü kontrolüm var sezeryan için gün alıcaz ama bugün çok değişik hissediyorum kendimi tedirginim açıkçası
198723 Silem Aynen bende bugün değişik hissediyorum ilk kez belimden karnıma doğru bi ağrı hissettim 10 dk sürdü geçti ananeme sordum hazırlık yapıyo bebiş dedi ay gün ağrılarıdır falan dedi
198723 Silem sağlıkla kucağımıza alalım inş ülkemizden ve müslümanların üzerinden bitsin inş şu virüs güzelce mutlu şekilde evlerimize gelelim
Silem @198723 amin inşallah 🙏🙏tek dileğim bu..yoksa sezeryan düşünmüyordum ama durum giderek ciddileştiği için bir an önce doğum yapıp bebeğimle evime gelmek istiyorum 🥰🥰
Silem @hunilimom doktorum doğum pozisyonunu almış demişti geçen cuma günü bugünde böyle olunca korktum açıkçası
hunilimom Silem doğum için hazırlanıyor canım artık yeri de daraldi çok sert hareketler oluyor o yuzden