Ste Tekrardan merhaba arkadaşlar gebelikte benim gibi tansiyon sorunu yaşayan varmı acaba ??? Dün sabah acile gittik nefes alamıyordum ve tansiyonum 24 e 14 dü 4 aylık hamileyim bugün taburcu oldum rabbime bin şükürler bebeğimin durumu iyi
aesma Ste benimde sürekli 14 15lerde 18. Haftamdayım 🙁 ilaç verilmedi heyecan yapyrm diye heyecandan dendi ama emin olamıyorum
Mrvaktas Ste benn maleseff canim gunde 4 alfametle duruyorum oyleyken tansiyonum 15 16 35.haftaya geldik sukur cok zormus hamilelikte tansiyon her an bebegime bisey olacak korkusu 27.haftada cikti benim tek hapla baslayp 4e kadar ciktik
Ste aesma gebelikte alfamed diye bir tansiyon ilacı veriyorlar genelde ve bebeğe ve anneye bir zararı olmuyor istersen doktoruna bir danış cnm bu hapla ilgili banada verdiler kullanıyorum en azından tansiyonu dengeliyor
aesma Ste aynen öyle yapacm ne olur ne olmaz heyecandanda olsa çıkıyor sonucta 🙁 siz kaç haftalıksınız
Ste Mrvaktas çok geçmiş olsun işallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın cnm bende günde 4 tane alfamed içiyorum ama yinede fayda etmiyor tansiyon yine yüksek Allah hepimizin yardımcısı olur işallah 🙏
Mrvaktas Ste ben bugun gunde 8 hapa ciktim bunun sonu yok🙂 hepimz saglicakla kavusalm evlatlara insallah