Sumeyye_g Arkadaşlar 1. Haftada bebeği sağlık ocağına gelin digorlar ya topuk kanı falan ne oluyor yani başka ne yapılıyor önemlimi gitmesem sorun olur mu bu dönem de gitmek istemiyorum
198723 Sumeyye_g Evet beni de aradılar 1 hafta olunca gel karnımdayken stresle gidiyorum doğunca nasıl alıp gidecem oralara bide göz işitme vs rutin kontrollerde yapılıyo hastanede ne kadar sonra bilmiyorum ama Allah yardımcımız olsun
Sinemin Sumeyye_g topuk kanı alıyorlar ayak izini falan alıyorlar boy kilo ölçülüyor aşı tarihleri belli oluyor bence gitmelisin
hunilimom Sumeyye_g evet canım gitmelisin topuk kanı alıyorlar boy kilo ölçüyorlar maskeni eldivenini tak sakin zamanada git zaten 5 dk hemen bitiyor sağlık ocaklarida aynı hastaneler gibi
Sumeyye_g 198723 hastanede yapıldı sarılık vs herşeyi ama aynen işte bende korkumdan evden çıkmak istemiyorum sağlık ocaklarına önüne gelen girip çıkıyor artık bende arıycam öyle gidicem napim
Gulbeyazk Sumeyye_g bi yanlışı düzeltmek isterim arkadaşlar sağılık ocakları da hastaneler gibi tedbirli davranıyor en azından benim gittigim öyle tek tek alınıyor ve ateş ölçümü dışarda yapılıp içeri kabul ediyorlar hemşireler şikayeti dinliyor doktor muayene ediyor bir hasta çıkmadan ikinciyi almıyorlar ki bize düşün de eldiven maske kullanmak eve girerken de en dış kıyafeti çıkarıp evde dezenfekte olmak
Hmsregmze Aksatmayın gidin kızlar. Gitmeden önce arayın bos zamanlarına denk getirin inşallah bir sıkıntı olmaz herkes önlemini alıyor zaten su durumda. Sizde eve gelince hemen kıyafetleri cıkartıp yıkayın duş alın içiniz rahat olsun
Sumeyye_g Gulbeyazk aynen öyle işte gidene kadar insan korkuyor yine de bende sağlık ocağında şimdi bilmediğim için ne yapıldığını bebeğe sarışında hastanede iki kere yapıldı diğer boy kilo cs önemlimi böyle bi zamanda sonraya bıraksak nolurki diye düşünüyorum ama haklısınız zaten içeri tek tek ateş bakılıp alınıyor artık arayıp sorcam bende ona göre gel yada artık boş zamanı varsa öyle giderim