Zerrinmesut19 Kızıma kavuşmaya son 10 gün ama kızımın geleceği yok sanırım 🤗 sizde durumlar nasıl Annişler ?
Zerrinmesut19 Nursel45 inşallah canım benim babamız asker onu bırakıp memlekete geldim doğum için şuna ki durumlar malum yemek yemesi falan sıkıntı oluyor onun için Bi an önce kızımın gelmesini istiyorum 😍🤗
Zerrinmesut19 Ozeyyneb haklısın şu durumda içerde güvende ama eşim yanımda değil doğum olunca gelecek onun için Bi an önce doğum yapıp eşimin gelmesini istiyorum 😕
Zerrinmesut19 Ozeyyneb çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun 🙏 Rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun 😍
Gaziantepli Zerrinmesut19 bizde 7gün kaldı inşallah heyecanla bekliyoruz elifimi arada sancılarım oluyor
Zerrinmesut19 Gaziantepli Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏 bizimde ntsde çıktı ama ben hiç bişey hissetmiyom son 9 kaldı bakalm ne zaman gelecek prensesim🤰🤗
Hamideersin Zerrinmesut19 bizim de son 19 heyecanla bekliyoruz bugün mu dogcak yarin mi dogcak diye diye geciyo günler