MerveYildirim Sürekli görüyorum meryem ana otu diyorlar konusmalarda ama ne ise yarıyor , nasıl kullanılıyor , nerden alıyorsunuz kızlar
Zeyneptoprak MerveYildirim aktardan yada daha önce kullanan birinden alabilirsin doğum anında rahmin açılmasını kolaylaştırır doğum sancın başladığında suya koyuyorsun dua okuyorsun suyundan içiyosun ot ne kadar çabuk açılırsa rahminde o kadar hızlı açılır derler doğumdan sonra sudan çıkartıyosun ot eski haline dönüyo o ne kadar çabuk kapanırsa rahimde o kadar hızlı toplanır diyolar 🙂 bide hamile kalmadan önce kullanan var çocugu olsun diye onu bilmiyorum tam olarak
gzbrtk MerveYildirim Meryem Ana değil o Fatma Ana eli otu diye biliniyor çiçek bölümünü su dolu kaseye koyuyorsunuz açılıyor dua okuyarak suyundan da içebiliyorsunuz öyle biliyorum internetten tam şekilde açıklaması vardır 😊
Zeyneptoprak MerveYildirim bence al benim tanıdıklarım da işe yaradı duaları tam hatırlamıyorum ama nette yazıyo
gzbrtk MerveYildirim normal oda sıcaklığında suya konuluyor annanem hactan getirmişti 10 sene önce falan görmüştüm doğumda kullanıldığını yeni öğrendim bende 😊
MerveYildirim gzbrtk hic duymamistim ama burda surekli goruyorum , peki gercekten bir ise yariyor mu ?
gzbrtk MerveYildirim instagramda doulanevinyegit diye Bi sayfa var takip ettiğim o paylaşmıştı bununla ilgili yazı hamilelerinde kullandığını yazmıştı işe yarıyormuş dediğine göre