Gamzedngdn Aysealbayrak benim kızımda kıpır kıpır teyzesi artık uykudan bile uyandırıyor 🌺 onun dışında sırtım felaket ağrıyor sağ tarafı ve bu hafta göbeğim çatladı malesef 🥴 ama sağlığımız yerinde çok şükür Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi 🎀
Flz-kuku Aysealbayrak bizde 26*1 olduk bugun muayne olduk 800 grm olmuşuz çok şükür herşey yolun hareketliyizde progestan kullananan varmı acaba ne dir ne değildir bugun verdi doktorumuz sormayı da unuttum
Aysealbayrak Sukufe evet bende de akıntı arttı Ve artık uyuyamiyorum uykusuzluk var bel ağrısı kramplar sertlesmeler
Aysealbayrak Gamzedngdn ay bende çatlak olmadi Allaha şükür ama diğer şeyler aynı kaç kilo aldin buarada ben 51 kiloyla başladım 2 hafta önce 60 kilo oldugumu öğrendim şimdi daha çok almışımdır kesin
Gamzedngdn Aysealbayrak kuzum ben 69 ile hamile kaldım 75 kiloyum şuan ama ilk 3 ay hiç kilo almamıştım 🥴
Gamzedngdn Aysealbayrak normalde olduğum kilonun üstündeydim ama hamile kaldığımda olması gereken en üstlerdeyim şuan 1.70 boyum ama ben baya rahatsızım 3 yıl önce evlenirken 56 kiloydum 😂
Aysealbayrak Flz-kuku evet kullanıyorum ama şöyle oldu benim ki ben üşütmüştüm karnim çok sertlesmisti doktora gittim Allattam muane etti açılma falan yok dedi ama yinede ilaç verdi kullanıyorum bi sakıncası yok yani