Dlmm Wonderanne Aaa hayir hic aklima gelmedi prilam iyi gelince artik hamilelkten diye kabullendim🙄 hatirlattiginiz icin tesekkurler baktirmakta fayda var☝🏻
Dlmm brcakyll Yok bacim bizim bunye hamileligi kaldirmiyor vallahi benim omrumden 15 yil gitti diyebilirim hic ozlemiycegm bir surec yasadim dogrusu..
Dlmm Minikmucizr olabilir aslinda benim de cok yanma olmadi aksine arkadaslarim bundan cok sikayetciyken🤷🏻♀️
Mothernew Dlmm 33 oldum hala içiyorum. Bırakmayı denedim acaba dedim psikolojik mi? Geçti de ben mi hapa yoruyorum. Bıraktım. O gün maf oldum.. Sanırım doğurana kadar içmeye devam edeceğim 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Dlmm Mothernew Valla ben daha fazla dayanamadim bugun aldirdim sonuna kadar kullanacm😕🤷🏻♀️ Gecmis olsun hepimize ne diyelim
H-15 defnemila ay çok kötü olmuş ☹️ Ban 3-4 gün kadar zorlandım ama dediğin kadar zorlanmadım kesinlikle onun için de psikolojiktir diye düşündüm çok geçmiş olsun 💕
Esradegrmen Dlmm al bendende o kadar sanki sonsuza kadar kuscakmışım hiç geçmicekmiş gibime geliyo bi ilaç fayda ediyo okadar
Dlmm Esradegrmen gecmis olsun, psikolojk olarakta kotu oluyoruz sanirim ilacin yan etkisi de var vucut istiyor🤷🏻♀️