KubrAbdullahh Mslm he anladm canım bi kagıda falan yazdr eşinede öyle sor doktora ozaman insan merak edyo dimi 😀
Mslm KubrAbdullahh ay sorma ya valla hem nasıl bı anlaşabilsem doktor la neler neler sorcam da işte soramiyorum 😂 haftaya hastaneye gidecez ilk defa oraya da almayiz dediler ama mecbur belki alırlar orda öğrenirim artık nts çekecek ler galiba
KubrAbdullahh Meryemsmom yok canım akisine genişledi karnım bebegin pozisyonuna göre degişir ama canım karnının şekli
elif1234 KubrAbdullahh dün dediginiz hareketleri yaptim ve döndü🤸♀️ cok teskekkur ederim . Dönerken acı hissetmistim zaten karnimin sekli de degismisti. Bugun kontrolde doktor bebis dönmüs dedi💃💃
elif1234 KubrAbdullahh 34 bitti cok sukur 35 e girdik . Bende cok sevindim dün hissetmistim zaten gobek deligimin ustunde sert uzunlamasina birsey sirtiymis meger🤸♀️💃
198723 KubrAbdullahh Ters ve kafa yapısı biraz büyük dedi doktorum riske atmayalım dedi makat üzeri gelirse ani ölümle bile sonuçlanabilir dedi korktum bi bildiği var elbet dedim yoksa normal çok istiyordum
KubrAbdullahh 198723 hee anladm canım tabi öyle saglıklısıyla olsunda iyileşirsin canım hayırlısı olsun hakkınızda 🤲🏻♥️
KubrAbdullahh elif1234 iyi canım ya valla kendim gibi sevindm insanın moreli bozuluyo ters diymce doktor sezeryan olmak çok zor hayırlısı olaun tabikide saglıklısıyla 🤲🏻♥️