BegumIscanTunc Nuriay canım benim arkadaşım öyle yapmıştı ama arkadaşım pastanın ortasına havuz yaptırmıştı yaptığı testi bir kutuya koyup havuzun ortasına koydurmuştu ve üstünde hadi bakalım çok şanslısın yazdırmıştı eşi pastayı kesince ortadaki kutuyu görüp şaşırmıştı öyle bir sürpriz yapmıştı farklı bişeydi ☺️☺️☺️😂
Nuriay BegumIscanTunc oda guzelmis canim ama ben uzerine yazmayi kendim yapmayi dusunuyorum ama Rabbim nasip ederse tabi bu virus filan derken insanin tüm hevesi kaciyor
Sxbmd Ben süpriz yapamadım,eşime dedim hamileyim galiba,çünkü öğrenmek için eşimle dr a gitmeliydim.Eşime sana süpriz yapmak isterdim dedim.O da süpriz yapmaktan geçmiş artık bizimki hamilelik olsunda kalan herşey boş dedi 😀
Zuhraa Nuriay benim eşim nöbetteydi test yaptım akşam adetim 10 gün geçmişti hemen çift çizgi cıktı . Eşime sevincten ağlaya video cekip atmıştım baba olmaya hazirmisin diye sabahı zor etmisti❣
Nuriay Tugce1803 Rabbim sana o haberi vermeyi nasip etsin gonlunce olsun tabiki hic bir farki yok nasil soylenildiginin işte ben hep istemiştim ama dayanamayip soylemiştim eşime b 2 ci gebeligimde esimin dogum gunune 10 gun vardi bende supriz yaparim dedim ama dayanamadim ogrendigim zaman sabah namazinda uykudan uyandirip soyledim kayb etdim ama napicaz Hayirlisi olsun hakkimizda
melindam Nuriay Eğer Eşim Yanımdayken Öğrenmiş Olsaydım Evimizin Kapısına Patik Asmayı Düşünüyordum İşten Eve Geldiğinde Görünce Şaşırsın Diye Kapı Deliğindende Videosunu Çekmeyi Düşünüyordum. Ancak ben eşim Yanımda Değilken Öğrendim Görüntülü Konuşurken Sigara İçiyordu Hamile Kalırsam İkimizde Sigarayı Bırakacaktık. Artık sigarayı Bırakman Lazım Dediğim an Ağlamaya Başlamıştı.
Ecmelbeyza Nuriay Ben testte görürsem önce onu bir iki yenilerim sonraaaaa gizlice gidip kan veririm. Sonraaaaa sonuç çıktı diyelim kiiii 🤪83 attım . 🤣rakama bak bayağ geçmiş oluyo demek . Kesinleşinceee şimdi virüs olmasa yemekte kutu verirdim ama evde pasta yaparım üstüne de geliyom babaaaaa yazarım 😅üstüne de emzik koyarım süs . Tamamdır 👌
vuslatim34 Hiç sürprizle filan uğraşmıcam.Ikimizde iki senedir bu anı bekliyoruz ve aynı anda öğrenip aynı tepkileri vermeliyiz.Tek başına öğrenmeyi hiç istemiyorum. O ana ikimizde şahit olmayız 🤗😍 Çok merak ediyorum tepkilerimiz nasıl olacak😂
meliccccc Nuriay bende diyodum hep napsam falan diyee ama emin ol canm hamile oldugunu igrenince surpriz falan gelmiyo aklina😂😂 ben direk cagirmistim esimi gel hamileyim diyr oturup aglamistik hastanede😂😂
meliccccc vuslatim34 bide acilde herkes bize bakiyodu🤭🤭😂 sonradan dedim aa ben surpruz yapacaktim tühh diye😂
meliccccc Tugce1803 insallah canm benm insallah nasip olur sanada diger isteyenlerede🤲🤲 hangi sehirdeydin sen kendi doktorumu onerebilirim istersen
Yasemin00 Nuriay Ben kutu içinde tütülü kız bebek askılı koydum ve küçükte bir not yazdım üstüne prodaktörüde içne koydum gelince hemen kutuyu eline tutuşturdum 😊😍