Ponciginannesi_ Kızlar bu şımarık beyefendi oynuyor oynuyor tam telefonu elime alıyorum çekeyim diyorum ölüyorda oynamıyor ya 😂 dünde ultrasonda çok göstermedi kendini doktor hiç fotojenik değil diyor 🙄 şimdiden babasına çekmiş 😒
Tumurcuq Ponciginannesi_ ya o iyide benm kizda babasna hic oynamyor ya….gala video cekeym deyorum hic oynamyor….bak kipirdyor diyoeumki babasi bak bak o dakka dayaniyor…valla anlamadim getdi sinir edyor beni bazen dovesm var artik😁
Zeyneptoprak Ponciginannesi_ benim oğlanda öyleydi şimdide bir inat baş edemiyorum cidden beni çileden çıkarıyor babası kılıklı 🙄tipide aynı baba zaten huyuda 1 gr bana çekmemiş 😂 kızım saolsun uyumlu hiç inadı yok gibi inşallah buda benzer 🥰
Elifcek Ponciginannesi_ aha benim ikizlerimi anlatmışsın 😂 normalde karnımda dalgalanmalar depremler yApıyorlar video ya cekeyim diyorum kaydı başlatıyorum tık yok 😅 ve bütün kontrollerde Elleri yüzünde beyfendilerin hiç yüzlerini göstermiyorlar sadece ellerini görüyoruz🤣
Ponciginannesi_ Tumurcuq babasına oynamaması daha iyi gıcıklık olur işte 😂 ben hep eşime bak sana küsmüş diyip vicdan yapmasını sağlıyorum 😂😂
Tumurcuq Ponciginannesi_ bende bak seni sevmyor diyorum😁 oda soylyorki tamam ama bak gor oldukdan sonra en cok beni sevcek diyor cunki kizlar babalarna asik diyor…qaliba hakli😁
Ponciginannesi_ Elifcek birde ikizler yani ikisi birden durmayı nasıl başarıyor pes 😂 dürtüp hareket etmiyoruz şimdi mi diyor 😂
198723 Ponciginannesi_ Aynen benimde öyle hala yüzünü bile görmedik hep arkası dönük ultrasonda bu senenin erkek bebekleri pek bi inat havalı 👼🤗🌸
Ponciginannesi_ 198723 bizimki normalde hep sırt üstüydü hep pipisini gösteriyordu. Ama şimdi doğum pozisyonunu almış 😊
Elifcek Ponciginannesi_ ooo sen gör onları şimdiden ekip kurmuşlar içerde 😂 beraber uyuyorlar biri uyanırsa diğerini tekmeleyip uyandırıyor bunu bizzat ultrasonda gördük şahit olduk doktor felan öldük gülmekten 😅