Öncelikle doğum hikayemi okumak için gelen siz minnoş annelere selam olsun. Eminim bir cogunuzun sayili günleri kaldı ve bir cogunuz doğum hikayeri okumaktan hoslanirken. kiminizi okurken korku ve endişe kaplıyor. Ben ikinci kez anne olmuş biri olaraktan. ilk hamileliligimde dogum hikayeleri beni strese sokardi. ama 2. hamileligimde bile istege okumak istiyordum. Belki ikinci hamileligimde ama nedense hikayelerle bu korku ve endisemi yendim. Bende size güzel bi hikaye anlatmak istiyorum. 18 03 2020 günlerden carsamba saat 20.10 da dünyaya bi Ahmet Eren getirdim. günum tam olarak 40+5 ti ve bende sanciya dair en ufak bi ibare yoktu. ama dogmak istiyordum artik hamilelik beni yormustu. neyse biz carsamba günü hastaneye gittik alttan muayene oldum 3 cm aciklik dedi . sasirmistim cunku bende hic sanci yoktu. nts ye baglafi ordada sanci cikmadi. ama coronadan dolayi hastaneler riskli oldugundan git gel yapmamak icim ani bi kararla dogum yapmak istedim. uktrasonda bebegin herseyi normaldi sanci cekio gelmemi istediler ama ben suni sanci almak istedim. ilk dogumumda kizimda 39+5ile dogum yaptm ve suni sanci almistm. sabah 9 da baslayip 13.45te kizimi kucagima aldm. yaklasik 5 saat suni sanci cekmistim. Oglumda daha rahat olur en fazla 3 saat cekerim diye dusundum. ve 12.00 da girisim yapildi. dogum haneye ciktm. 12 den aksam 5 e kadar bende tık yok ne sanci ne bi sey. ama suni sanci veriliyo tabi. neyse saat 6 bucuk oldu bana ufak ufak islemeye basladi. ve 5 cm acikli dedi. saat 6 bucuk oldu 6 cm oldu. saat 7 bucuga kadar 40 saniye sanci cekip 10 sn duruo tekrar 40 saniyelik bi sanci cizelgesi olustu. bana sanci vurdukca icimden sayiyiyorum. neyse boyle boyle saat 8 e gelirken bana ikinma hissi geliyo ama öyle boyle deil. olanca gucumle ikindim. vee ben doguyorum diye ebelerw bagirdm. hemen gelip baktilar ve 8 cm deyip beni catala goturmek istediler. ama oda ne catakda yer yok dogan dogana o gün tam 10 kisi dogum yapiyo. neyse beni hemene bi daha yatagima getirdiler perdelee cekildi ve ikin bebegin basi gozukuuo dedi. bende 3 ikinmada ve guclu sekilde. cidden tuvalaetimu yaparcasina ikindim. asla kasmayin kendinizi. yandaki tutunma yerlerinden tutundum demilerden tutundum ve olanca gucumle ikindim. 3 nefeste oglum cikti. ama o ciktigindaki rahatlamam hic bi sey de yok. yani inanamadim. ikinci dogumumdu oysaki ama her dogum baskaymis cidden. oglum 4. 175 gram dogdu. ve kilosu oturu alttan dikisim var 8 tane. bugun 1 hafta oldu iyim sayilir. ama oglum digum aninda zorlanmis megeer gozlerinde kanlanma oldu insallah gecer. ve sariligi var hafif onun icinde emziriyorum . ben digdum kurtardim . sizlerde inanin kizlar yaparsinuz. emin olun Allah bi yardim ediyo o anki tüm agrilar hersey unutuluyoo. sonuc olarak her birimiz evelallah dogucaz kendinuzi strese sokmayin. haaa yerinizde olsam kendi sancimi cekee giderim. ama bu seferde nasip olmadi suni sanci cektm. ama simdi sorsan hatirlamiyorum bilee Rabbim hepinize saglikli sihhatli kolay dogumlar nasip etsin insallah