mnikmucizm Merhaba sevgili gebeler, İzmit’te olanlar detaylı ultrason için nereleri önerirler bir de daha uygun fiyatlar da olan nereler var yardım istiyorum🙏🏻🙏🏻💕
Deletedmom137 mnikmucizm ben konakta erkan beye gıdıyorum 180tl muayne herşeye kendısı bakıyor detaylıdan ne zaman gitsem bakıyor
seda1anne mnikmucizm Gölcük’te dr sevil baş var , ben ona yaptırdım İnternetde numarası var tam hatırlamıyorum ama 300 yada 350 TL verdim . Siz Yinede bi sorarsınız
Nes414141 mnikmucizm sevil başı aramıştım bilgi almak için 2 defa ama meşgule atmıştı ikisindede. gülseren hanımı önerdiler 550 tl muayene+detaylı. bende umuttepeye gittim 188tl ödedim yaklaşık 20 dk sürdü. öğretm görevlisi yasemin doğan baktı memnun kaldım
mnikmucizm Deletedmom137 bende o hastanede Firdevs hanıma gidiyorum memnunum ama acaba bunu ayrıca mı yaptırsaydım dedim gözde hanım bende bilemedim 🤦🏻♀️
Aysiscim Ben de geçen hafta medicalpark sebiha hanıma gittim. 450 tl ne yazık ki. Ama her şeye dikkatlice yavaş yavaş bana da açıklayarak baktı. 2 hafta sonra kontrol randevusu alarak tekrar gel dedi. Yani 450 tl ama iki kere gidiyorsunuz.