Ysmnkrbnskr Ben 32den sonra 20günlük yıllık iznimi aldım 5er 5er hafta sonları sayılmasın diye. Daha sonra 4aylık ücretli iznimi başlattım
Sahranil Ysmnkrbnskr ne zaman yaptınız ısyerım benı yıllık ızne çıkarmak ıstıyor fakat 32.haftalık ıznım baslıyacak 13gun yıllık ıznım var kullanabılcekmıyım nasıl olacak
Hemsire_anne Kullanabiliyorsun, yıllık izin senin hakkın. Nerede istersen kullanabilirsin. Is yerinde biçok kullanan arkadaşım oldu hatta yıllık izinle doğum iznini birleştiren oldu 😊
Hemsire_anne Sahranil eminim. Ama özel sektörde çalışıyorsanız her yerin kuralı kendine göre olabiliyor. En iyi öğrenebileceğiniz yer iş yeriniz. Kamuda bu hakkınız var ama bundan eminim
Sahranil Internette dıyorkı 32.hafta ıznı başladıktan sonra yıllık ızın rapor alınamaz o gunler devredilmez dıyor
Asianyx Hemsire_anne emin misiniz? 32 den sonra çalışabilir raporu alırsanız eğer rapor veya izin kullanamıyorsunuz eğer son bir ay içinde herhangi bir değişiklik olmadıysa bu şekildeydi kamuda
Ysmnkrbnskr Asianyx 32 de çalışabilir raporu aldım ve sonra 20günlük iznimi kullandım 36da da çalışamaz şeklinde raporumu ilettim kamuda çalışıyorum
Hemsire_anne Asianyx 2 3 ay öncesinde birlikte çalıştığım bi hemşire çıkmıştı yıllık izne, 34 haftada çıkmıştı. Hatta yıllık izindeyken doğum yaptı, doğum yaptığı gün başlamış oldu doğum izni 😊
Asianyx Hemsire_anne ben çalışabilir raporu aldığım için o dönemde de hiç izne ihtiyacım olmadı ama 32. Haftadan önce sorduğumda öyle soylenmisti bende sonrasinda hiç ihtiyacım olmadığı için çok üstünde durmamistim bana söyleneni söyledim sadece doğrudur tabi sizin söylediğiniz beni yanlış bilgilendirmisler demekki o donemde