Bdee07 Kızlar yıllardır ağda yaptırırdım malüm kuaförler kapalı haftaya kontrole gitmem lazım temiz olmak lazım aranızda gilleta venüs jilet kullanan var mı memnun musunuz
Hahhsueoe Bdee07 ben en basindan beri kullaniyorum canim cok memnunum 5 bicaklilar daha iyi normal jilete gore daha gec çıkartıyor kullanabilirsin😊
Lilamor77 Bdee07 bende öyle yıllardır ağdayla alıyodum bi kere jiletle aldım bidha aldığımda hep kan aktı okadar sertleşmiştiki kökleri
Deleted5544 https://www.eveshop.com.tr/gillette-venus/riviera-kullan-at-kadin-tiras-bicagi-2-li/ bunu kullanıyorum cok memnunum hiç kesmiyor
Bsraylmzz Bdee07 bende kullaniyorum ozelli bacaklarimda azalma oldu ozel bolgedede temizlediginden 2 gun sonrasi falsn cikiyo ben memnunum hem agdayi onermiyolsr ya sarkma ypiyomus
Bdee07 Bsraylmzz bacaklarım için makinem varda bikini bölgesini halletmem lazım ama sertleşir mi kötü olur mu diye iki gündür aklımdan çıkmıyor
Laloba Bdee07 yıllardır yaptığın ağdaya yazık kullanma bence jilet evde yapma imkanın varsa kendin yap yada birine yaptır bence bende aynı durumdayım aynayla kendim yapıcam
Bdee07 Laloba 35 haftalık hamileyim göbeğimden asla göremiyorum kmseyede aldırmam eldivenle yapmaya çalışsam daha mı iyi olur acaba
Bsraylmzz Bdee07 yani her jilet ypiyo ya ozel bolge genelde sert cikiyo 😔eldivenle almayi denedinizmi benin bacaklarim baya azaldi ya ozel bolgede oyle olsa biraz hormondan benim sk cikiyo
Bsraylmzz Bdee07 agdayla aldiginiz icin ben cok sk cikmaz bide sk sk yapma biraz ciksin oyle yp tertrmiz oliyo agdayla almis gibi
Bdee07 Bsraylmzz yok bikini bölgem çok yoğun değil ztn eldivenle denemeye karar verdim snra olmazsa jilet son çare