Kelebek03 Tanmimi ismine tam karar verebilirsem gerisi kolay yani mantıklı geldi bu dediğin😊 Vera’dan vazgectikten sonra hangi ismi koydun acaba
Tanmimi Kelebek03 meva derin oldu vera olmayınca meva olsun dedik 😂 ama bizde kimliğinde sadece derini kullanacağız.
Damla0909 Tanmimi benim bildiğim kadarıyla da kuran da geçmiyor ama kuran da gecen bazı isimlerinde anlamı iyi değil mesela Asiye ismi. Asiye nin anlamı asi demek. Kur-an da geçmemesi bir ismi kötü yapmaz ki vera nin anlamı cok guzel 😊
Kelebek03 Damla0909 haklısınız aslında öyle ama işte kuranda da geçsin istiyordum ama geçmese de sorun değil artık anlamı güzel olsunda önemli olan o😊
Vrlcsule98 Kelebek03 Ecmel Vera ismini kızıma koycaktim sonradan kararım degişti Ülkü Umay koyucm 😍👣 Ecmel Vera cok hoş bi isim bence
Veraveannesi Ecmel isimli bir arkadaşım var 30 yaşında ve erkek 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Bence veranın yanına yakışmıyor tek başına güzel söyleyemeyen söylemesin benim ismimide yaşlılar yanlış telaffuz ediyor kolay olmasına rağmen
Kelebek03 SedaveSusam r harfini😅 tek isim olunca zorlanmasin kimse diye bende böyle düşündüm ama bakalım başka bir isimde koyabilirim
Dncseymaa Kelebek03 Bende meva ismini söyledim eşimin ailesi çok kısa kolay söylenmiyor vs dedi bizde başına Nisan ekledik :) Eşimle nisanda tanıştık eşim Nisan doğumlu kızımda Nisan da doğucak inşallah bizim için anlamı büyük :) o yüzden Nisan Meva oldu ama içime sinmemiş olsaydı nisanı asla eklemezdim 😂
Mushab5260 Kelebek03 ikinci ismi koyunca basina vera soyisim gibi duruyor ya tek koyacaksin yada ismi degistireceksin tabi bu benim dsuncem sen bilirsin