Kelebek03 Kızlar 30+6 yım henüz kızımızın ismine karar veremedik Vera ismini çok beğendim hem farklı hem kuranda geçiyor ama kısa kalıyor yardımcı olur musunuz önerilere açığım yeterki artık içime sinen bir isim bulayım daha hastahane çıkışı yaptiricam çünkü
Kelebek03 AtaMommy öyle ama eşim ilk başta kabul etmişti daha sonra ailesi ismi soyleyemediler belki iki isim olursa alışirlar diye düşündüm nasıl bir isim bu düzgün bir isim bulun deyince kafası karıştı hem benim gönlüm olsun istiyor hem ailesinin bende onu kırmak istemiyorum açıkçası
Kelebek03 Yildizim ya da farklı bir isim olacak ama tek isim olacak ama ben onu da bulamadım çünkü Vera içime çok sindi yine de bilemiyorum
Gkc2144 Kelebek03 Kürtçe bir isim miş ince bakış Kürtçe anlamı da bilgilerin Önderi 😂 Kürtçe olduğunu yeni öğrendim
Kelebek03 BusraDevlet83 bende öyle isterdim ama tek başıma karar veremiyorum eşimden ve ailesinden dolayı
Kelebek03 Busbusvehashas güzel ama bu sefer iki isimde sanki iki ayrı kişiye söyleniyormus gibi hissettim☺️
Busbusvehashas Kelebek03 biz kızımız olursa Arya Lavinya koymak istiyorduk hep ki ben de hep Mileva koymayı çok istedim şahsına duyduğum saygıdan ve hayranlıktan dolayı 🙏🏻 Arya Verayı da eşim daha önce önermişti ama içinize sineni koymanız çok önemli ❤️ Tek isim de iyidir ❤️
deletedmom259 Kelebek03 ben HİFA VERA koyacaktım ama soyadımız uzun olunca sadece Hifa koymaya karar verdim. Bence HİFA VERA çok hoş 🌸
Kelebek03 BusraDevlet83 eşim bir ismi istediğinden değil yine bana bırakıyor ama tek başına Vera ismine olumlu bakmıyor çünkü ailesinin söylemesi zor oluyor
BusraDevlet83 Kelebek03 Vera çok kolay bir isim nasıl söyleyemiyorlar. Ne saçma! Hadi ğ olsa şapkalı harf olsa anlarim da Vera acayip basit. Hakikatten sacmalamislar yani. Isim verirken de onların söyleyip söylemediğine mi bakacaksınız. Sinir oluyorum çeksin ellerini genç çiftlerin üzerinden 😤
Gkc2144 Kelebek03 çok sevdiğim bir arkadaşımın kızının adı ☺️ Bende duymadım değişik geldiği için önerdim