Rabia95 Arkadaşlar 🥺 sürekli tansiyonum düşüyor kafamı kaldıramıyorum, midem çok çok kötü afedersiniz duş aldım şampuan kokusu bile midemi bulandırdı 🥺 6. Haftam normal mi 🥺 kusmuyorum afedersiniz ama sürekli midem ağzımda napabilirim 🥺
brnr09 Rabia95 hamileliğe hoşgeldiniz ☺️ Maalesef tüm bunları ben de yaşadım, hala yaşıyorum 17. Haftadayım ☺️
Fatma_24- Rabia95 benim mide bulantım yok elhamdulillah ama sizin gibi tansiyonum çok düşüyor aç kalınca düşüyor bi şeyler yiyince sanki canımı tekrar geri veriyorlar düşmesi çok kötü dikkat etmemiz gerekiyor 😑
Minik-mucizem123 Rabia95 29+5 oldum hala tansiyonum normale donmedi. Ayakta kalmamaya çalış canım uzan sürekli ve ayaklarını hava da tut. Çok çok kötü oluyorsan serum taktır. İlk başlarda düşmesi çok normalmiş endişe etme ama ayakta da kalma bayılırsın yemek yiyemiyorswn da kraker falan tüketmeye çalış elma ye ben o şekilde zar zor bu günlere geldim 😣
CgdmZtrk Rabia95 evet bende çok çektim tansiyondan. 4 aylık olana kadar devam ediyor.tuzlu ayran iç ve ayakların yukarda yat.
Minik-mucizem123 Rabia95 tahmin ediyorum canım bende yaşadım. 5-6 larda çıkıyordu tansiyonum. Bol bol dinlen 😣😣
hhb53 Bende aynıyım yemeklerden tiksindim artık kalkıyorum iki dakika iş yapıyorum basım dönüyor yatıyorum yalnız değilsin. Zaten bu aylarda bol bol yatmak lazım
nesli-34 Ooo cok zor allah yar ve yardimcin olsun valla benimde 6. Haftada basladi mide eksimesi ve bulanmasi senden beter durumdaydim inan 10 haftalik oldum mide eksimem gecti bulantim var simdi korkudan yemek bile yiyemiyorum kusucam diye surekli yatiyorum yemek yapmayi ve yemeyi cok ozledim 😢 sabret cubuk kraker ve beyaz leblebi ye su ic