Tabiki herkesin klasiği olan ‘benimde doğum hikayem olcak mı?’ diyodum ve oldu 😊 son günlerimi geçiriyodum artık ha bugün ha yarın diye geçiyodu günlerimiz. Bikac gün sıvı geliyodu küçük damla halinde çok hafiften sancıda var tabi bebeğin suyundan korktuk. Eşim ısrarla doktora gidelim diyo ama ben tam sancı gelmeden gitmek istemiyorum tabi. Zar zor ikna etti beni 6 Mart Cuma günü sabah erkenden gittik doktora. Nstye girdim. Çatı muayenesine gitmediğim için o gün çatı muayeneside yaptı. Çatala uzandım muayene oldum ve verdiği tepki ‘çok dar’. İkinci bi görüş için başka doktor çağırdı oda aynı şeyi söyledi. Ben dondum kaldım tabi hiç beklemiyordum. Neyse kalktım çataldan doktorun karşısına oturdum eşimle ve bize dediki zaten 39+6 olmuşsun yarın günün doluyor arayada hafta sonu giriyor pazartesiyi beklersek bebeğe sıkıntı olabilir. Nstde de sancı çıktı ama açılma hiç yoktu. Doktorum dediki sana akşama kadar suni sancı versek açılman olmicak yine sezeryan almak zorunda kalıcaz. Doktorum o gün sezeryan olması taraftarıydı. Hiç beklemiyordum bi anda duyunca üzüldüm tabi ağladm da. Eşimde teselli veriyo tabi bi yandan. 😊 Eşim bebeğe sıkıntı olur lafını duyunca direk yatışı yapmak istedi tabi. Neyse yatış yaptık fotoğrafçı ayarlamıştk onu aradk hastane odami süsledm masamı hazırladm doğum öncesi fotoğrafımızıda çektik ve öğlenden sonra saat 3te ameliyathaneye götürdüler beni. Bi yandan korku bi yandan heyecan var. Doktorum geldi yanaklarımı sıktı ve ellerini yıkamaya gitti. Hemşire narkoz verdk ve iyi uykular dedi bana tabi sonrası yok bayılmışım 😊 saat 15:36da oğlum dünyaya gelmiş bense saat 4bucukta odaya geldim. Kendimi çok iyi hissediyordum az bi ağrı vardı ama dayanılmicak gibi değildi. Geldiğimde oda kalabalıktı tabi Annem Babam Kardeşlerim Abim ve Karısı Kaynanam Görümcem Eltim hepsi ordaydı 😊 odaya gelince bebeği görmek istedim görünce dedim ki anne bu çok güzel 😊 gercektende güzeldi 😊 2 gece hastanede yattık sonra evimize geldik 😊sezeryan için hep kötü şeyler duyuyodum o yüzdende korku vardı biraz ama hiç öyle değilms. Bugün 19 günlük olduk göğüs yarasından başka bi sıkıntımz yok çok şükür. Ve size göğüs yarası için tavsiyem lansinoh krem ve zeytinyagı çok iyi bi göğsüm iyileşti biri hala yara ama kullandıklarm yumuşatıyo. Bebeğin gazı içinde kimyon suyu öneririm müthiş iyi geliyo bebeğe. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin biz happy kids e geçiyorz artık 😊😊