Ablam aradı ne zaman musaitsiniz size gelicez dedi annemle de konuşuyorduk onlarla bende geleyim evde sıkıldım artık dedi işte sonra eşime söyledim o da gelsinler aileni istemediğimden değil yanlış anlama ama ben senin yanına kimseyi sokmak istemiyorum şu süreçte hamilesin elimden gelse ben bile gelmicem eve dedi ama ailemi de öncesinde ben sürekli bir hafta önce falan ayarlayın gelin gelin gelin demiştim durmadan insanlar O yüzden gelicez dediler sonra eşim böyle deyince annemi aradım bir hafta sonda gelseniz olur mu dedim tamam dedi ama içten biraz kırıldı gibi sanki kendi de dedi sen hamilesin zaten kalabalık içine çok girme vs diye ama aynı zamansa biraz da zoruna gitti gibime geldi eşimde tamam gelsinler hastalık allahtan geleceği varsa gelir zaten önüne geçemeyiz dedi ama şimdi de ben durup gelin demek istemiyorum Allah korusun bir şey olsa sebebi olmak istemediğimden hani kaynanam falan aileni getirttin ondan oldu diye düşünmesin içinden ve şey hani eşim ilkte gönülsüz yaklaştı ya o yüzden daha diyesim yok ama anneme hayır demek çok zoruma gitti çok kötü hissediyorum şu an 😟😟 siz olsanız ne yaparsınız