Fatma8988 Merhaba hanımlar. Oğluma isim konusunda karar veremedik bir türlü. Şu an moda olan kuzey poyrAz atlas demir ayaz rüzgar vs. Nesne ismi durum ismi renk ismi ağaç ismi gibi şeyler kesinlikle istemiyorum. Ahlaklı güvenilir dürüst vb. Anlamlara gelen öz türkce/ arapça farketmez güzel isim önerilerinizi bekliyorum. Anlamıyla yazarsanız çok daha iyi olur🙈 şimdiden teşekkürler❤️
Gzde_ Fatma8988 Siraç:Işık, meşale, kandil, çerağ. Nur saçan anlamında Rasulullah (s.a.s) için kullanılmıştır. Kuran’da 4 ayette geçmiştir. (Furkan (61), Ahzab (46), Nuh (16), Nebe (13)
Ayse-elifim35 Berat takabailirsiniz yegenimin ismi .Kerem olabilir .selim olabilir .hepsi manasi vok iyi .Burak olablir .bu arada oğlumun ikinci ismi burak olacak 😇
annee27 Fatma8988 Göktuğ, alptuğ, efe, yağız, aras, buğrahan, ben Göktuğ koyacagim allah nasip ederse 💙🙏
MeeL Fatma8988 Ertuğrul Musab ikisininde anlamlari yakin. Oglumuzun ismi. 2.Erkek olsaydi Kesinlikle Ali Muaz koyucaktim. Fikir tabi sadece . Hepsi tek tekte güzel.
Kubraomer Fatma8988 ASIM İsmi gunahtan Haramdan sakınan namuslu iffetlı anlamında 🥰 ve bence cok agır herkeste olmayan bi isim sahabe ismi hıkayesınden de cok etkılenmıstım☺️
hhb53 Benim daha cocugumun cinsiyeti belli değil ama erkek olursa Ömer Asaf koyucaz. Hz Ömer gibi adaletli hakkını savunan mert bir insan olsun diye