iremkara Kızlar az önce sağlık ocağından aradılar cuma günü kan ve idrar tahlili istediler gebelik gözlemi dediler ne testler yapiliyo bilgisi olan varmı
akovalardan iremkara bende 17.haftamdayım kimse aramadı beni içeriğini öğrenirseniz yada giderseniz bilgi veriri misiniz birde sağlık ocağı ebesi ile görüşün gitmeden
Yaman iremkara evet benide kimse aramadi gecen ay kontrolum vardi ama arayan olmadi o haftada ne ifnesi ne kan tahlili oluyormuşki
tugbaayaz iremkara normal canım ben gebeliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktım 17 inci haftama gün verdi tahlil ve takibin var dedi gittim kan ve idrar verdim değerlerine bakıyorlar nasıl diye bide tetanoz aşısı için gün veriyorlar
Deleted5544 rutin kan ve idrar testi yaparlar. tiroid hormonlar kan sayımı ve idrarda enfeksiyon var mı bunlara bakarlar. 4-5 haftada bir gidilmesi gerekiyor aslında ama yakın zamanda yaptırdıysanız simdi gitmeyin bence riskli zamandayız sonucta
Yaman Busraer benim doktorum her ay kan testi yapiyor tetenozda 6 mayista ilkini vurulcam daha 21+5 im suan
Deleted5544 iremkara bence yaptırmanızda fayda var o zaman. maske takarak sabah erkenden gidebilirsiniz kimse olmuyor zaten. 2 ay uzun bir süre çünkü bazen kan değerleri bir anda düşebiliyor yada idrarda enfeksiyon belirebiliyor
Busraer Yaman bana tetenoz vurmadilar ben 19 haftadan 25 haftaya kadar suan 25 haftalıfım her yerim dökuluyor kasıniyor ölüyorum yatak batyor sabahlara kadar aglyorum 10 tane doktora profesörlere gittim kimse care bulamıyor tetenozdanda korkuyorlar daha cok tetikler diye
Yaman Busraer anladim geçmiş olsun bnmde tup bebek düşük riskim vardi saglik ocagi tereddütte kaldi o yüzden doktorum izin verince vurmaya karar verdiler oda 24. Haftama denk geliyor
Busraer Yaman allah sana bagıslasın evladını kimseye eat acısı yasatmasın doktorların bazıları önemsemiyor bile yapmasanızda olur diyor ama dogumda paslı aletlerden korumak icinmiş hem bebegi hem seni öyle duydum
E-E Haftada idrar ve kan tahlili yapıp genel değerlere bakıyorlar bende yaptırırdım geçen hafta. 20. Haftada tetanoz birinci dozu vuruluyor 1 ay sonra da 2. Doz